Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχουμε φτάσει τα εννέα χειρουργεία και έχει πολλά ακόμα»

«Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι μία κοπέλα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχουμε φτάσει τα εννέα χειρουργεία και έχει πολλά ακόμα»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, μίλησε η Μαρία Καλοφώνου, πλαστική χειρουργός της Ιωάννας, αποκαλύπτοντας πως μέχρι σήμερα η κοπέλα έχει κάνει 9 χειρουργεία, ενώ έχει και άλλα να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα.

Εξελίξεις με την κατάσταση της Ιωάννας

«Αισίως έχουμε φτάσει τα εννέα χειρουργεία στην Ιωάννα και έχει πολλά ακόμα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να μετράμε γιατί η προοπτική είναι να χειρουργείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσπαθώντας να βελτιώσουμε αυτό που έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, που ξέσπασε μόλις είδε την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι από ιερέα σε Μητροπολίτες στην Μονή Πετράκη.

«Στην περίπτωση της Ιωάννας είναι άγνωστο από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι. Εμείς ζητάμε να αποδειχθεί αν αυτός που την προμήθευσε γνώριζε που θα το χρησιμοποιούσε. Δεν έχει καμία σχέση η υπόθεση της Μονής Πετράκη με την Ιωάννα γιατί στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε καθαρά για απόπειρα ανθρωποκτονίας».

«Η Ιωάννα βρίσκεται σε μια άτυπη φυλακή. Είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι εδώ και ένα χρόνο. Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι μία κοπέλα φυλακισμένη» τόνισε ο κ. Λύτρας.

Τα δώρα που έστειλαν παιδάκια στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο

Σε όγδοο χειρουργείο υποβλήθηκε πριν από μερικές μέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την ίδια ωστόσο να είναι αρκετά χαρούμενη, λόγω ενός δώρου που έλαβε.

Έναν χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα συνεχίζει να υποβάλλεται σε αρκετά χειρουργεία, ενώ μας έδειξε για πρώτη φορά ένα μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί.

Η Ιωάννα βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και δέχεται καθημερινά πολλά μηνύματα από ανθρώπους στηρίζουν την ίδια και τον αγώνα της. Σήμερα, η ίδια θέλησε να μοιραστεί κάποιες ζωγραφιές που ετοίμασαν για εκείνη κάποια παιδάκια, μια κίνηση αρκετά συγκινητική και τρυφερή.

Επίθεση με βιτριόλι ζωγραφίες Ιωάννας 2

Επίθεση με βιτριόλι ζωγραφίες Ιωάννας