Χαλκίδα: Ένας 29χρονος συνελήφθη καθώς βίαζε και κρατούσε όμηρο μια 25χρονη

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαλκίδα: Ένας 29χρονος συνελήφθη καθώς βίαζε και κρατούσε όμηρο μια 25χρονη

Άλλη μια υπόθεση ήρθε στο φως της επιφάνειας καθώς στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 29χρονος από τη Βουλγαρία που κατηγορείται ότι κρατούσε όμηρο και βίαζε μια 25χρονη. Να τονίσουμε πως υπήρξε άλλο ένα περιστατικό στην Κρήτη με θύμα ένα εξάχρονο κορίτσι.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς της 25χρονης και υποστήριξε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή έχοντας τη συναίνεσή της. Παράλληλα ανέφερε ότι εκείνος πλήρωσε τα εισιτήρια της για να ταξιδέψει από τη Λιθουανία στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, σε βάρος του 29χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό και παράνομη κράτηση. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ για το συμβάν έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Τι συνέβη ακριβώς;

Η 25χρονη με καταγωγή από η Λιθουανία μιλούσε με τον κατηγορούμενο μέσω των Social Media όταν πείστηκε να έρθει στη χώρα μας για να τον συναντήσει. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην καταγγελία της, ο 29χρονος την κλείδωσε στο σπίτι του και επί μέρες τη βίαζε

Η ίδια φέρεται να κάλεσε τους αστυνομικούς όταν ο 29χρονος έλειπε από το σπίτι και με τη συμβολή της αστυνομίας μπόρεσε να φύγει από το διαμέρισμα, που όπως κατήγγειλε, είχε βιαστεί.

Σύζυγος κορυφαίας τραγουδίστριας κατηγορείται για βιασμό - Εκείνη προσπάθησε να δωροδοκήσει το θύμα

Πριν από μερικούς μήνες είχε δημιουργηθεί μεγάλος σάλος με τον σύζυγο της Nicki Minaj καθώς κατηγορείται γαι απόπειρα βιασμού. Προβλήματα με τον νόμο δεν αντιμετωπίζει μόνο ο σύζυγός της αλλά και η γνωστή τραγουδίστρια καθώς προσπάθησε να δωροδοκήσει το θύμα που κατηγορεί ότι την βίασε ο σύζυγός της, Κένεθ Πίτι το 1994.

Όπως αναφέρει σε νέα αγωγή, που κατέθεσε στο δικαστήριο η Τζένιφερ Χόου, όταν κατέθεσε μήνυση εναντίον του «βιαστή», δεν μπόρεσε να αποδείξει την αυθεντικότητα των ισχυρισμών της, με αποτέλεσμα ο άντρας να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 4 μόνο χρόνων και η ίδια να οδηγηθεί σε νέο δικαστήριο.

Μάλιστα η διάσημη ράπερ ισχυρίζεται ότι τότε όχι μόνο την πλησίασε, αλλά επίσης την δωροδόκησε για να αποσύρει τις κατηγορίες.

«Μου πρότεινε να με πάει στο δικαστήριο στην Καλιφόρνια, εμένα και την οικογένειά μου. Και μου είπε αν θέλω να με βοηθήσει στην υπόθεση, αλλά αρνήθηκα», αναφέρει το θύμα. Τελικά, όχι μόνο αρνήθηκε κάθε προσφορά από την ράπερ, αλλά ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και εναντίον της για δωροδοκία, ηθική βλάβη και ψυχολογική καταπίεση.