Γλυκά Νερά: Σοκαριστική φωτογραφία από το δωμάτιο που σκότωσε ο Μπάμπης την Κάρολαϊν

Δίπλα στη φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Σοκαριστική φωτογραφία από το δωμάτιο που σκότωσε ο Μπάμπης την Κάρολαϊν

Για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φωτογραφίες του εσωτερικού του σπιτιού και της σοφίτας στα Γλυκά Νερά, όπου η άτυχη Κάρολαϊν κοιμόταν μαζί με το μωρό της και δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Η υπόθεση των Γλυκών Νερών δείχνει να έχει ακόμα μέλλον. Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να έχει ομολογήσει το έγκλημα, ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν διασαφηνιστεί πολλές λεπτομέρειες.

Το σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι έχει πλέον νοικιαστεί από έναν Άραβα, ωστόσο χθες (20/9) είδαμε για πρώτη φορά φωτογραφία από το δωμάτιο όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Κάρολαϊν.

Η φωτογραφία από το σπίτι του Μπάμπη και της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά

«Ο πιλότος ήταν και μορφωμένος και με καλή δουλειά»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο περιοδικό Enjoy, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε πριν από μερικούς μήνες στα Γλυκά Νερά και στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος είχε το προφίλ ενός τέλειου συζύγου ενώ στην πραγματικότητα ήταν ο φονιάς της Κάρολαιν.

Την ίδια στιγμή, οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα μας δείχνουν να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Την περίοδο του λοκντάουν ήρθαν στην επιφάνεια και πράγματα που ξεπερνούσαν τη φαντασία μας. Φαινόμενα λεκτικής, ψυχολογικής, σωματικής βίας, αποκαλύψεις που συγκλόνισαν το θέατρο, καταγγελίες, κατηγορίες, φυλακίσεις. Ωστόσο, έπεσε φως και ελπίζουμε όλοι μας σε όλους τους χώρους να υπάρχουν πλέον κόσμιες συμπεριφορές και σεβασμός.

Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι ρωτάνε, «μα, μέσα στην πανδημία και την καραντίνα τους ήρθε να μιλήσουν;». Εγώ θα απαντήσω «μπράβο που βρήκαν το θάρρος και μίλησαν». Το ότι μίλησαν από μόνο του είναι σπουδαίο. Αλλά γιατί κάνουμε focus μόνο στο θέατρο; Θα έπρεπε να μιλήσουν και άλλους κλάδους.

Γιατί η βία δεν αφορά μόνο τον χώρο του θεάματος. Η βία είναι τραγική και αποτρόπαια. Δεν αντέχει η καρδιά μου να ακούω σχεδόν κάθε εβδομάδα, για ένα χέρι που, χωρίς ενδοιασμό, σκότωσε, έσπρωξε, έπνιξε, μαχαίρωσε, τσιμέντωσε έναν άνθρωπο – και κυρίως τα θύματα είναι γυναίκες. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι. Η βία δεν έχει τάξη, μορφωτικό επίπεδο, χρώμα, θρησκεία, καταγωγή.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Γλυκά Νερά