Κορωνοϊός: Συνελήφθη 75χρονη γιατρός για εικονικό εμβολιασμό

Την έπιασαν επ' αυτοφώρω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Συνελήφθη 75χρονη γιατρός για εικονικό εμβολιασμό

Σε εικονικό εμβολιασμό προχώρησαν μια 75χρονη γιατρός-πλαστικός χειρουργός μαζί με τη γραμματέα της όπου μετέβησαν στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας ενώ βρίσκονταν σε συνεννόηση με μια νοσοκόμα.

Η γιατρός δεν ήθελε να εμβολιαστεί, όμως ήθελε το πιστοποιητικό προκειμένου να μπαίνει στα χειρουργεία. Γι' αυτό και, σε συνεννόηση με τη νοσοκόμα, επισκέφθηκε χθες στις 11 το πρωί τον συγκεκριμένο εμβολιαστικο χώρο. Όμως, αντί να δεχθεί το εμβόλιο, προχώρησε σε εικονικό εμβολιασμό, καταστρέφοντας ουσιαστικά τη δόση.

Βέβαια, η αντιεμβολιάστρια γιατρός ήταν άτυχη, καθως τα «λαγωνικά» της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, που είχαν την πληροφορία, καλωδίωσαν τον χώρο και μετά τον εικονικό εμβολιασμό, της πέρασαν χειροπέδες. Απ' ό,τι φαίνεται η γιατρός δεν πλήρωσε για να πάρει το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, καθώς φέρεται να ειχε συνεργασία με τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια.

Οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Στο μεταξύ, γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε πως ένας συνάδελφος του πρότεινε να βγάλουν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πέθανε ξαφνικά 16χρονος μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 16χρονου αγοριού στην Αρκαδία απο το χωριό Μαντέικα λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του.

Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί με το παιδί να εντοπίζεται νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο. Όπως αναφέρει το flamis.gr, η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση ενώ φως στην αιτία του θανάτου του 16χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η οικογένεια τονίζει πως έφυγε ξαφνικά λίγο μετά την 1η δόση του εμβολίου και πενθεί τον αδόκητο χαμό του νεαρού αγοριού.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση ερευνάται», λέει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Αυτο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ειναι πως ορισμένοι λοιμωξιολόγοι βιάστηκαν να διαψεύσουν τη σύνδεση του θανάτου με το εμβόλιο. Δεν περίμεναν καν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

“Είναι fake news. Καμία σχέση. Κάποιοι άρχισαν να λένε διάφορα για τους δικούς τους λόγους. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κανείς νέος άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από εμβόλιο MRNA. Σε όλον τον κόσμο” δήλωσε ο Πατρινός λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος στον Σκάι Πάτρας. Η οικογένεια που θρηνεί “αρχισε να λέει διάφορα για δικους της λόγους” ενώ στο μεταξύ πέθανε 55χρονος πλήρως εμβολιασμένος στη Χαλκίδα.

Εχτες τα ξημερωματα.Εφυγε ο ξαδερφος μου,ενα υπεροχο παιδι,γλυκιτατο,καλοσυνατο.Παντα ολοι μας οτι και να του λεγαμε δεν...

Posted by Ευγενια Γεωργακοπουλου on Monday, September 13, 2021