Ματωμένο στρώμα και μαξιλάρια - Φωτογραφίες γροθιά στο στομάχι από το στοιχειωμένο με τις μνήμες της Κάρολαιν σπίτι στα Γλυκά Νερά

Το κλικ με δική σας ευθύνη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματωμένο στρώμα και μαξιλάρια - Φωτογραφίες γροθιά στο στομάχι από το στοιχειωμένο με τις μνήμες της Κάρολαιν σπίτι στα Γλυκά Νερά

Κι ενώ οι εξελίξεις για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας τρέχουν με ταχύτητα φωτός - δείτε εδώ τι έκαναν οι γονείς του Μπάμπη - όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το μοιραίο εκείνο βράδυ όπου η Κάρολαιν άφησε την τελευταία της πνοή, στην οικεία της στα Γλυκά Νερά.

Ο σύζυγος του θύματος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιχείρησε να θολώσει τις Αρχές αναφέροντας ότι η οικογένεια είχε πέσει θύμα ληστείας. Σκηνοθέτησε μάλιστα το όλο σκηνικό σκοτώνοντας τον σκύλο και κάνοντας άνω κάτω όλο το σπίτι.

Δέθηκε μάλιστα μόνος του για να κάνει ακόμη πιο πιστευτή αυτή την εκδοχή. Ο δολοφόνος της Κάρολαϊν έπεσε θέατρο επί 40 ημέρες προτού ομολογήσει το έγκλημα. Στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτου παρουσιάστηκαν νέα ντοκουμέντα από τη μεζονέτα που έχασε τη ζωή της η Καρολάιν.

Στο κρεβάτι όπου η 20χρονη μητέρα στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της ήταν φανερά τα μαύρα σημάδια που άφησαν οι Αρχές προκειμένου να περισυλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα. Τα στρώματα και τα σεντόνια έχουν αφαιρεθεί προκειμένου να συλλεχθεί γενετικό υλικό.

Στο κρεβάτι είχε μείνει και μία στάμπα αίματος την από την Κάρολαϊν την ώρα που έπεφτε νεκρή με βιαιότητα από τα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Το μεγάλο μυστήριο έχει να κάνει με μία πατημασιά που είναι πάνω σε μαξιλάρι της κρεβατοκάμαρας.

Το αποτύπωμα έμεινε ακόμη, και το πιο πιθανό είναι να ανήκει στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία των Αρχών δεν προκύπτει ύπαρξη γενετικού υλικού από τρίτο πρόσωπο μέσα στην κρεβατοκάμαρα αν και ακόμη δεν έχει απαντηθεί αν ο πιλότος είχε συνεργό στο έγκλημα.

Βίντεο μέσα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Απομονωμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Δεν έχει επαφές με την οικογένειά του

Ο 32χρονος πιλότος, βρίσκεται στη ΣΤ' πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού από τη μέρα που αποφάσισε να πει την αλήθεια για τη δολοφονία της συζύγου του.

Οι έρευνες γύρω από το φονικό συνεχίζονται ενώ καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία σχετικά με το κίνητρο που οδήγησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να αφαιρέσει τη ζωή της 20χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε εξασφαλίσει, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει απομακρυνθεί πολύ από εκείνον. Οι γονείς του έχουν μετακομίσει στην Αλόννησο προκειμένου να είναι κοντά στην εγγονή τους ενώ δεν πραγματοποιούν ποτέ επισκέψεις στη φυλακή.

Ο αδερφός του, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, και την παραλίγο εμπλοκή του στην υπόθεση, έχει αποστασιοποιηθεί και προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.