«Εσύ ξέρεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι» - Σοκάρει η ατάκα της κατηγορούμενης στην Ιωάννα

«Θα τα πω όλα στην απολογία μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εσύ ξέρεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι» - Σοκάρει η ατάκα της κατηγορούμενης στην Ιωάννα

Το πρωί της Πέμπτης (30/9), η Ιωάννα Παλιοσπύρου συναντήθηκε για πρώτη φορά με την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι στις 20 Μαΐου 2020. Η συνάντησή τους ήταν άκρως επεισοδιακή μιας και οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν μερικές βαριές κουβέντες.

Λίγο μετά το ξέσπασμα της οικογένειας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η κατηγορούμενη αποφάσισε να της μιλήσει, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης είχε επιλέξει να κάθεται με σκυμμένο το κεφάλι και να μην της ρίχνει καν μία ματιά.

Η ατάκα της κατηγορούμενης στην Ιωάννα για το βιτριόλι

  • Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…
  • Αδελφός θύματος: Μη κοιτάξεις ξανά από εδώ!
  • Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Οργή του Twitter για την κατηγορούμενη - «Σαπίλα μέσα έξω»

Η παρουσία της κατηγορούμενης στη δίκη της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι, προκάλεσε την οργή του κόσμου, καθώς και της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία της έβαλε τις φωνές μέσα στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

Ο κόσμος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με το γεγονός ότι η δράστρια εμφανίστηκε από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως είχε βάψει τα μαλλιά της σχετικά πρόσφατα.