Δίκη βιτριόλι: Η απόφαση "σεισμός" της κατηγορούμενης που ανακοίνωσε ο δικηγόρος της

"Δηλώνει ενώπιον σας ότι μέχρι το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δίκη βιτριόλι: Η απόφαση

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά το τέλος της σημερινής (30/9) δίκης με την επίθεση με βιτριόλι παραχώρησαν στις κάμερες οι δικηγόροι της κατηγορούμενης και της Ιωάννας Παλιοσπύρου (διάβαστε τις εδώ).

Ο δικηγόρος της 36χρονης Ε.Κ ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ίδια δεν επιθυμεί να μιλήσει δημόσια καθώς ο μόνος χώρος για την εκδίκαση της υπόθεσης είναι το δικαστήριο.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της κατηγορούμενης

«Σήμερα ξεκίνησε η αποδεικτική διαδικασία ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με την εξέταση της παθούσας ως πρώτος μάρτυρας του κατηγορητηρίου. Από το σημείο αυτό και μετά η διερεύνηση όλων των ουσιαστικών και νομικών ζητημάτων της υπόθεσης εναπόκειται στους φυσικούς μας δικαστές, τακτικούς και ενόρκους και η υπεράσπιση της κατηγορουμένης σεβόμενη απόλυτα το έργο των δικαστών και συμμορφούμενη στην σχετική απόφαση του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών περί απαγόρευσης δημιουργίας συνθηκών τηλεδίκης από τους συναδέλφους δηλώνει ενώπιον σας ότι μέχρι το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης δεν προτίθεται να προβεί σε οποιοδήποτε είδους σχόλιο, δήλωση πολύ δε περισσότερο μετάδοση πληροφοριών.

Ο φυσικός χώρος εκδίκασης είναι η αίθουσα του δικαστηρίου, αυτά από εμάς»,

«Εσύ ξέρεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι» - Σοκάρει η ατάκα της κατηγορούμενης στην Ιωάννα

Λίγο μετά το ξέσπασμα της οικογένειας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η κατηγορούμενη αποφάσισε να της μιλήσει, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης είχε επιλέξει να κάθεται με σκυμμένο το κεφάλι και να μην της ρίχνει καν μία ματιά.

  • Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…
  • Αδελφός θύματος: Μη κοιτάξεις ξανά από εδώ!
  • Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.