Υπόθεση Βιτριόλι: Η ψυχολογία της Ιωάννας μετά την δίκη - Αμετανόητη μέσα στις φυλακές η Έφη

Οι τελευταίες εξελίξεις μετά την συνάντηση τους στα δικαστήρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Υπόθεση Βιτριόλι: Η ψυχολογία της Ιωάννας μετά την δίκη - Αμετανόητη μέσα στις φυλακές η Έφη

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την Πέμπτη 30/9 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη Έφη που της έριξε βιτριόλι σε πρόσωπο και σώμα πριν από περίπου ένα χρόνο. Οι καταθέσεις ενώπιον δικαστών ενόρκων συγκλονίζουν με το θύμα να περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε όταν το βιτριόλι της έλιωνε το πρόσωπο.

Το πρωί της Παρασκευής 1/10 στο Πρωινό αποκάλυψαν ποια είναι η ψυχολογία της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της Έφης μια ημέρα μετά την δίκη.

Σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου το χθεσινό βράδυ ήταν πολύ δύσκολο για την 35χρονη. Προσπαθεί να συνέλθει, αφού η ψυχολογική ένταση ήταν μεγάλη. Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι πως η κατηγορούμενη μόλις αποφυλακιστεί θα επιστρέψει για να τελειώσει αυτό που άρχισε.

Από την άλλη η 36χρονη όταν επέστρεψε στην φυλακή έκανε καραντίνα λόγω του πρωτοκόλλου. Το κλίμα μέσα στις φυλακές είναι "παγωμένο", καθώς η κοπέλα δείχνει να είναι αμετανόητη.

Οι αποκαλύψεις για Ιωάννα - Έφη μετά την δίκη

Διέρρευσαν μηνύματα μεταξύ δράστιδας και φερόμενου συνεργού

Στο Εφετείο έφτασε σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου για άλλη μια φορά προκειμένου να καταθέσει το τι έγινε ακριβώς την μοιραία ημέρα, όπου άλλαξε την ζωή της 180 μοίρες. Η ίδια αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, βγήκαν στο φως τα μηνύματα μεταξύ της 37χρονης κατηγορουμένης με τον φερόμενο συνεργό της. η δράστιδα κάλεσε τον 36χρονο άνδρα στις 4.58 τα ξημερώματα χωρίς να λάβει απάντηση. Μετά την επίθεση με βιτριόλι, η 37χρονη κάλεσε τον άνδρα ακόμα 6 φορές.

Ο ίδιος φαίνεται πως απάντησε μόνο σε μία κλήση που διήρκησε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μάλιστα η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στα μηνύματα: «Καλημέρα Ν… τι κάνεις; Παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;» έλεγε σε ένα από τα μηνύματά της το 2019. «Έλα ρε συ Ν… καλησπέρα! Είμαι η φίλη της… Τον βρήκες αυτόν;»