Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά τη δίκη

Συντετριμμένη με τις τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά τη δίκη

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι εντόπισε τη μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου έξω από το δικαστήριο λίγο μετά την κατάθεση για την επίθεση με βιτριόλι και εκείνη αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της για την άφιξη της κατηγορούμενης.

Συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ της εκπομπής, τη ρώτησε πως αισθάνεται και εκείνη ενώ στην αρχή είπε πως δε θέλει να κάνει καμία δήλωση, στη συνέχεια είπε: «Τρομερά άσχημα».

Επίθεση με βιτριόλι: «Έβριζε όλη μέρα! Το ντύσιμό της ήταν πολύ προκλητικό» - Νέες αποκαλύψεις για την κατηγορούμενη

Στην εκπομπή T- Live μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/10) πρώην συνάδερφος της 36χρονης κατηγορούμενης που επιτέθηκε πριν ενάμιση χρόνο στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι και παραμένει αμετανόητη στις φυλακές.Οι δύο τους εργαζόντουσαν μαζί σε μια πολυεθνική εισπρακτική εταιρία.

Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη γυναίκα, τους είχε κάνει μεγάλη εντάση η έντονη εμφάνιση της κατηγορούμενης καθώς και ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε μιας και πολλές φορές έκλεινε το τηλέφωνο στους πελάτες.

«Στην εκπαίδευση μας είχαν μάθει ότι θα απαντήσουμε πολλούς τύπους οφειλετών. Κάθε τύπο έπρεπε να τον αντιμετωπίζουμε αναλόγως. Η συγκεκριμένη αφού δεν μπορούσε να του μιλήσει άσχημα λόγω των οδηγιών που είχαμε, μόλις έκλεινε το τηλέφωνο έβριζε κυριολεκτικά όλη την ημέρα…

Μπορούσε να ήταν 300 γραμμές την ημέρα, 300 βρισιές. Απολύθηκε το 2011 ή 2012, πιθανότατα για τον τρόπο που την άκουγαν οι αρμόδιοι. Άλλος λόγος απόλυσης είναι και η μη παραγωγή. Μας έκανε εντύπωση η καθημερινής της εμφάνιση. Είχε μακριά μαλλιά ξανθά και δεν έφευγε τρίχα. Γόβες και ψηλά τακούνια διαφορετικά κάθε μέρα και το ντύσιμό της ήταν πολύ προκλητικό.».