Κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη λίστα των εμβολιασμένων με την τρίτη δόση αναμένεται να μπει από αύριο και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στην καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού στη χώρα μας φαίνεται πως προχωράει με γοργούς ρυθμούς και σιγά σιγά όλο και περισσότεροι Έλληνες εμβολιάζονται με την τρίτη δόση. Την τρίτη δόση έκανε πριν λίγες μέρες και η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο εμβολιαστικό κέντρο θα δεχθεί την τρίτη δόση ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θυμίζουμε πως τις δύο πρώτες δόσεις της έκανε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό της η Νατάσα Παζαΐτη - Έκανε και την τρίτη δόση

Τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού ολοκλήρωσε η Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου (2/10) εμβολιάστηκε με την τρίτη δόση.

Η γενική χειρουργός-ειδική χειρούργος μαστού -που γιόρτασε πριν λίγο καιρό τα γενέθλιά της- θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και έτσι φωτογραφήθηκε την στιγμή που έκανε το εμβόλιο, στέλνοντας με την σειρά της το δικό της μήνυμα.

«Εμβολιαστικό Κέντρο Χαλανδρίου, 3η δόση εμβολίου Covid-19, Σπάμε την αλυσίδα μετάδοσης του Covid-19, Κάνουμε το ατομικό μας καθήκον, συλλογικό», έγραψε χαρακτηριστικά.