Γενέθλια για την Νατάσα Παζαΐτη - Πόσο χρονών έγινε;

Η εντυπωσιακή τούρτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την Νατάσα Παζαΐτη - Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Νατάσα Παζαΐτη, η οποία έσβησε τα κεράκια της τούρτας της και πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή έκλεισε τα 55 της χρόνια και το γιόρτασε με την οικογένειά της.

Η ίδια που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μια ανάρτηση της, θέλησε να μοιραστεί το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την τούρτα.

Η φωτογραφία της Νατάσας Παζαΐτη με την τούρτα γενεθλίων

«Αφήνω πίσω μου μόνο τις πίκρες. Και παίρνω όλες τις λύπες και τις χαρές των χρόνων που πέρασαν για να στολίσουν τα χρόνια που έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσα Παζαΐτη.

Γενέθλια για την Νατάσα Παζαΐτη

Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Νατάσα Παζαΐτη και έστειλε με την σειρά της το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα μέσα από το διαδίκτυο.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, η οποία είναι γενική χειρουργός-ειδική χειρούργος μαστού εμβολιάστηκε μαζί με το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό.

Αμέσως μετά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την στιγμή που της χορηγείται το εμβόλιο και έγραψε στη λεζάντα: «Εμβολιασμός για Covid-19 ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Metropolitan General · Θωρακίζουμε την υγεία μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας, σταματάμε την μετάδοση του ιού». Ρ

Νατάσα Παζαΐτη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού