Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της συζύγου του Κώστα Καραμανλή, Νατάσας Παζαϊτη

Συγκίνησε

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της συζύγου του Κώστα Καραμανλή, Νατάσας Παζαϊτη
News 30.11.2020 12:51
Από Youweekly Team

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη δεν είναι ένας ενεργός χρήστης των media και στον προσωπικό της λογαριασμό έχει αναρτήσεις που αφορούν καθαρά την δουλειά της.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια ανάρτηση με ένα πολύ όμορφο μήνυμα...

Η ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη

ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ...........
Η ζωή σου είναι πολύτιμη!!!
Μάθε να προστατεύεσαι από τον καρκίνο......

Την φωτογραφία με το υπέροχο σκίτσο μου έστειλε η φίλη της σελίδας Άννα Ραφτοπούλου και μου έδωσε την άδεια να την δημοσιεύσω

παζαΐτη instagram

Λίγο λόγια για την σύζυγο του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη

Όπως αναφέρεται στην βικιπαίδεια η Αναστασία Παζαΐτη - Καραμανλή του Μιχαήλ είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 και κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1988) και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2002) και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2004).

Τελείωσε το αγροτικό της στην Κόρινθο. Από τις αρχές του 2007 εργάζεται στο Λαϊκό Nοσοκομείο της Αθήνας ως ειδικευόμενη Γενικής Χειρουργικής.

Οι σπουδές της κυρίας Καραμανλή και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέκτησε το διδακτορικό δίπλωμα στην ιατρική έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς έχει εκφραστεί η άποψη πως η απονομή του διπλώματος δεν έγινε με αξιοκρατικό τρόπο.

Το 1998 ίδρυσε μαζί με το Χρήστο Ζαχόπουλο τον πολιτιστικό σύλλογο «Ανέμη» που έχει το παιδί στο κέντρο του ενδιαφέροντός του, με πρώτη πρόεδρο την ίδια και αντιπρόεδρο το Ζαχόπουλο. Σήμερα παραμένει επίτιμη πρόεδρος του συλλόγου.

Η σχέση της με τον Κώστα Καραμανλή επισημοποιήθηκε στα τέλη του 1997. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003 έγινε μητέρα των διδύμων, Αλέξανδρου και της Αλίκης. Είναι πρόεδρος του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου (ΑΟΣ)

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νατάσα Καραμανλή: Η φωτογραφία μέσα από νοσοκομείο της Γερμανίας

Συγκίνησε η Νατάσα Παζαΐτη με τις ευχές της για τα δίδυμά της

Share