Γλυκά Νερά: Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του πιλότου στο 100

«Βοήθεια, βοήθεια, θέλω ασθενοφόρο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του πιλότου στο 100

Σοκ έχει προκαλέσει, το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή Live News, από την κλήση που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο 100, δύο ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν.

Ο πιλότος, ουρλιάζει και καλά φιμωμένος και ζητάει βοήθεια από την αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή ζητάει να του φέρουν ένα ασθενοφόρο για να σώσει τη γυναίκα του, την οποία είχε σκοτώσει ο ίδιο πριν από λίγο μπροστά στην 11 μηνών κόρη τους.

O ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημά του, ωστόσο το ηχητικό που κυκλοφόρησε σε αφήνει με παγωμένη την ανάσα.

To ηχητικό ντοκουμέντο της κλήσης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο 100

H Daily Mail κάνει έρανο για τη μικρή Λυδία

Η τραγική κατάληξη της Κάρολαϊν από τα χέρια του συζύγου της στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως έχει συγκλονίσει τα μέσα ενημέρωσης στη Μ. Βρετανία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, η Daily Mail πραγματοποιεί online έρανο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μικρή Λυδία.

Λίγο αφού πάρθηκε η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας, η Daily Mail αποφάσισε να προχωρήσει σε μία κίνηση ανθρωπιάς η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Το συγκεκριμένο μέσο ασχολήθηκε εκτενώς με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά από την πρώτη στιγμή και έτσι έχει προσεγγίσει και τον πατέρα της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος πριν λίγο καιρό παραχώρησε συνέντευξη.

Μέχρι τώρα, από τον έρανο που γίνεται, έχουν μαζευτεί 10.000 λίρες δηλαδή περίπου 13.000 ευρώ.