"Έκανα κτηvώδες σ#ξ με έναν δολοφόνο" - Νέα μαρτυρία σοκ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

"Γούστα και μαύρο χρήμα!"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Λίγο μετά την βάπτιση της μικρής Λυδίας έσκασε βόμβα μεγατόνων. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Ontime ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, διατηρούσε σχέσεις με γνωστή τρανσέξουαλ της Συγγρού.

Στο «χτύπημα» της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδο της υπάρχει ο υπέρτιτλος «Τι ακούγεται για τον Μπάμπη τον φονιά: ΓΟΥΣΤΑ και μαύρο χρήμα».

Στην υποσημείωση γράφεται για σκληρό ροκ γύρω από την προσωπική του ζωή, με την αφέντρα τρανσέξουαλ. Πρόκειται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την Εμμανουέλα, τρανσέξουαλ της πιάτσας της Συγγρού η οποία υποστηρίζει ότι η σχέση της με το συζυγοκτόνο πιλότο ήταν βίαιη, καθώς ο Αναγνωστόπουλος χειροδικούσε σε βάρος της.

Η ίδια μάλιστα μαρτυρά ότι μεταξύ τους αντάλλασσαν φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , τις οποίες έχει στην κατοχή της η ίδια.

«Όταν τον είδα στην τηλεόραση, πάγωσα. Έκανα κτηvώδες σ#ξ με έναν δολοφόνο», αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Παράλληλα αποκαλύπτει πως κατά τις συvευρέσεις τους η ίδια ήταν «η αφέντρα» και ο Αναγνωστόπουλος «η σκλάβα της».

Το σοκαριστικό εξώφυλλο για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τρανσέξουαλ

Πήγε στην φυλακή να τον δει και τον έδιωξε

Στην Αλόννησο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του Mega, με τους δημοσιογράφους να φτάνουν στο νησί προκειμένου να συναντήσουν συγγενείς και φίλους της οικογένειας της Κάρολαϊν.

Εκείνοι, μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά τη δολοφονία της άτυχης Κάρολαϊν Κράουτς, αποκαλύπτοντας μάλιστα και όσα είχαν ειπωθεί για τη σχέση της 20χρονης με τον άνδρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

«Σε αυτό το δράμα όλα τα πρόσωπα είναι τραγικά. Με τραγικότερη την νεκρή Καρολάιν, δεύτερη τη μικρή Λυδία (δείτε εδώ την οριστική απόφαση που βγήκε για την επιμέλειά της) και ακολουθούν όλα τα άτομα του στενού περιβάλλοντος από όλες τις πλευρές.

Η μητέρα του 33χρονου πιλότου είναι μία σπάνια περίπτωση ανθρώπου και μητέρας. Μεγάλωνε τα παιδιά της όσο ήταν στην προεφηβεία και εφηβεία στην Αλόννησο με σωστό και γαλήνιο τρόπο. Τώρα βρίσκεται στην τραγική θέση της μητέρας του δολοφόνου. Τι φταίει αυτή η μάνα;

Δε τους ενδιέφερε να διεκδικήσουν την επιμέλεια της Λυδίας και για κανέναν λόγο δε θα ήθελαν να διαταράξουν τη γαλήνη και την ηρεμία της μικρής Λυδίας», αναφέρει φίλη της οικογένειας του 33χρονου πιλότου.

«Γνώριζε όλο το νησί την αγάπη του για την Κάρολαϊν. Στην αρχή είπαμε ότι είναι μεγάλος για εκείνη και ήμασταν επιφυλακτικοί λόγω της διαφοράς ηλικίας. Μετά είδαμε πόσο ερωτευμένος είναι και είπαμε ότι είναι τυχερή που βρήκε αυτό το παλικάρι. Πολύ καλή δουλειά, όμορφος, μορφωμένος.

Εμείς όμως βλέπαμε το περιτύλιγμα της σχέσης αυτής, το τι γινόταν πραγματικά το ήξεραν μόνο οι ίδιοι. Δεν ξέραμε δεν είχαμε ιδέα. Εμείς γνωρίζαμε ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και το «ζηλεύαμε» με την καλή έννοια. Η Καρολαϊν σταμάτησε τα μαθήματα kick boxing επειδή της το ζήτησε αυτός. Πιστεύουμε ότι ήταν χειριστικός απέναντί της».

«Συνήθως οι γονείς του πιλότου, δε βγαίνουν έξω. Γέρασαν πριν την ώρα τους. Είδα τη μητέρα του στον δρόμο και της είπα πως όλα θα ξεπεραστούν και μου απάντησε «Τα πράγματα είναι δύσκολα, δυστυχώς δεν θα ξεπεραστούν ποτέ. Έχω ακούσει ότι μόνο η μητέρα του έχει επισκεφθεί τον πιλότο στη φυλακή, τον πατέρα του δεν τον δέχθηκε, κανείς δεν ξέρει γιατί»