"Έπεσε" το Netflix - Προβλήματα με την σύνδεση σε όλο τον κόσμο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Χιλιάδες χρήστες αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα προβλήματα στην πρόσβασή τους στην εφαρμογή Netflix. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προβλήματα εντοπίστηκαν σε ΗΠΑ, Καναδά και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Από την άλλη είδαμε πως πριν λίγες ημέρες πρόβλημα αντιμετώπισε και το Facebook.

H πλειονότητα των χρηστών είχε πρόβλημα στη σύνδεση μέσω σταθερού υπολογιστή. Κάποιοι άλλοι τόνισαν πως η πρόσβαση επανήλθε για λίγη ώρα και μετά από 20 δευτερόλεπτα η πλατφόρμα είχε «πέσει» ξανά.

Netflix - Προβλήματα

Αμόκ στο Netflix: Αυτή είναι η συνταγή για τα μπισκότα του Squid Game

Η νέα κορεάτικη σειρά θρίλερ του Netflix, ­Squid Game (Το παιχνίδι του καλαμαριού), έχει κατακτήσει το κοινό, παρά τις ανατριχιαστικές και αρκετά βίαιες σκηνές της.

Όχι, δεν βλέπουμε κανένα καλαμαράκι να ψήνεται ζωντανό, αλλά ένα διεστραμμένο παιχνίδι με τους παίκτες να διαγωνίζονται για τη ζωή τους σε διαστρεβλωμένα παιδικά παιχνίδια, γνωστά στην Κορέα. Ένας θα είναι ο νικητής, ο μοναδικός επιζών, που θα κερδίσει και ένα αμύθητο ποσό. Αρκεί να περάσει απ’ όλες τις δοκιμασίες αλώβητος.

Μία από τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται οι πρωταγωνιστές, όντας και η πιο ακίνδυνη, έχει κατακτήσει το TikTok, αφού πολλοί χρήστες ανεβάζουν τη δική τους απόπειρα να «περάσουν στην επόμενη φάση».

Και τι κάνουν ακριβώς;

Παίρνουν στα χέρια τους ένα ιδιαίτερα εύθραυστο γλυκό μπισκότο και πρέπει, χωρίς να θρυμματιστεί, να το κόψουν σε διάφορα περιγράμματα, όπως αυτό του κύκλου, του αστεριού, του τριγώνου, αλλά και της ομπρέλας.

Οι χρήστες του TikTok φαίνεται να το κάνουν πολλές φορές με επιτυχία. Βέβαια, είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο όταν δεν παίζεται η ζωή σου κορόνα γράμματα.

Το μπισκότο αυτό, το οποίο έχει γίνει viral, λέγεται μπισκότο dalgona (νταλγκονά), όπως και ο καφές που πριν κάποιο καιρό είχε κερδίσει και εκείνος τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούσαν.

Αποτελείται από μόλις δύο υλικά, ζάχαρη και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

TAGS