Κλειστό υποκατάστημα των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης αύριο (20/10) - Δείτε σε ποια περιοχή

Η ανακοίνωση της γνωστής αλυσίδας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κλειστό υποκατάστημα των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης αύριο (20/10) - Δείτε σε ποια περιοχή

Με μία ανακοίνωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης θέλησε να γνωστοποιήσει στους πελάτες μία αλλαγή που θα κάνει στη λειτουργεία ενός σούπερ μάρκετ της για αύριο, 20 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, κλειστό θα παραμείνει λόγω της τοπικής αργίας, το κατάστημα των Γιαννιτσών μιας και αύριο (20/10) είναι η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης.

Η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη

Σκλαβενίτης κλειστό κατάστημα

Θυμίζουμε πως τα καταστήματα Σκλαβενίτης βρέθηκαν στο στόχαστρο πολλών, λόγω της απάτης που στήθηκε με το όνομά τους (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Ευχάριστα νέα για τον Σκλαβενίτη

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα που έχουν κυκλοφορήσει για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης, η οποία μπορεί να έχει ήδη αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό ηλεκτρονικά, αλλά προχωρά σύντομα σε μια ακόμη μεγάλη κίνηση.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του eMarket «Σκλαβενίτης» (sklavenitis.gr) με κύριο στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η δομή και τη λειτουργία του θα ολοκληρωθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης» θα καλύπτει αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Το eMarket διαθέτει όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα με περισσότερα από 8.500 προϊόντα.

Δεν διαθέτει είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.).

Σύντομα και τα είδη bazaar θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket, κάτι που φυσικά θα «εκτοξεύσει» τις πωλήσεις.

Το eMarket θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 30 ευρώ. Για αγορές κάτω των 30 ευρώ, υπάρχει κόστος παράδοσης το οποίο υπολογίζεται σύμφωνα με τη χιλιομετρική απόσταση του σημείου παραλαβής που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Οι παραδόσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 7.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, ενώ η πληρωμή είναι εφικτή με όλους τους πιθανούς τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.