Ανακοίνωση Lidl: "Μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας..."

Εκδόθηκε πριν από λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση Lidl:

Η πορεία του Martin Brandenburger στη Lidl ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια, ενώ φέρνει μαζί του σημαντική εμπειρία από χώρες του εξωτερικού, έχοντας διατελέσει Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων στην Κροατία και την Ελβετία, καθώς και Μέλος της Διοίκησης Πωλήσεων στην Ιταλία και τη Μάλτα. Μέχρι πρότινος ήταν Μέλος της Διοίκησης Logistics στη Lidl International, τη μητρική εταιρεία με έδρα τη Γερμανία.

Ο Ιάκωβος Ανδρεανίδης, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη Lidl, παραδίδει στον ελβετικής καταγωγής Martin Brandenburger.

Η Lidl ευχαριστεί θερμά τον Ιάκωβο Ανδρεανίδη για το συνολικό έργο του στην ανάπτυξη της Lidl Ελλάς και του εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά του.

Πως επηρεάζουν τα νέα μέτρα τα σούπερ μάρκετ

Χθες 2/11 ο υπ. Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που στοχεύουν κυρίως στους ανεμβολίαστους. Συγκεκριμένα, από το ερχόμενο Σάββατο η Κυβέρνηση σκληραίνει τα μέτρα, με όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, να υποχρεώνονται να κάνουν μοριακό τεστ ή rapid για μπουν σε καταστήματα, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες. Ενώ στον χώρο εργασίας τους θα πρέπει να κάνουν από δυο.

Τα παραπάνω μέτρα ωστόσο, δεν ισχύουν για τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία. Σε αυτά εμβολιασμένοι κξαι ανεμβολίαστοι θα εισέρχονται κανονικά χωρίς την επίδειξη τεστ από εργαστήριο

  • Υποχρεωτικά δύο εργαστηριακά τεστ (PCR ή rapid τεστ) την εβδομάδα για όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους τόσο σε δημόσιο όσο και ιδιωτικό τομέα, με δικό τους κόστος.
  • Αρνητικό rapid test για ανεμβολίαστους πολίτες προκειμένου να εισέλθουν σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, εμπορικά κέντρα, κομμωτήρια (δραστηριότητες που δεν θεωρούνται αναγκαίες). Εξαιρούνται τα καταστήματα τροφίμων (surer market), φαρμακεία, εκκλησίες.