Θρήνος - Πέθανε η Ζωή Μαρινάκη στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφία

Μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε η Ζωή Μαρινάκη στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφία

Τραγικό θάνατο βρήκε η 33χρονη Ζωή Μαρινάκη, μετά την απώλεια του Γιώργου Ευγενίδη, όταν στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφία έπεσε από γκρεμό. Η γυναίκα πόζαρε στον σύζυγό τη, Joeri Janssen για μια αναμνηστική φωτογραφία σε εκδρομή τους, όταν έχασε την ισορροπία της και σε ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων. Στο σημείο επικράτησε χαμός, ενώ λίγο αργότερα ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της.

Όπως έχει γίνει γνωστό η 33χρονη έχει καταγωγή από το νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα από το Γεράνι Ρεθύμνου. Το κανονικό της επίθετο είναι Μαρινάκη, όμως η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της Snoeks, όταν οι γονείς της χώρισαν.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι και η θεία της Ζωής Μαρινάκη που που κατοικεί στο Ρέθυμνο Κρήτης έως και σήμερα, είχε χάσει πριν από δύο χρόνια και εκείνη τον γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook είναι εκατοντάδες τα μηνύματα συλλυπητηρίων από ανθρώπους που την ήξεραν και πλέον προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τα όσα έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη.