Πένθος για τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη

Έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πένθος για τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη

Βυθισμένος στο πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Ευγενίδης και η οικογένεια του. Δυστυχώς, έφυγε από την ζωή ο παππούς του, σε ηλικία 93 ετών.

Ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στο δυναμικό του STAR ήταν αυτός που έκανε γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του παππού του, την οποία και συνόδεψε την με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Ευγενίδη για την απώλεια του παππού του

«Ο γλυκός μας Σταμάτης, ο παππούς μου, έφυγε σήμερα στα 93 του. Ταλαιπωρήθηκε τελευταία και τώρα ξεκουράστηκε.

Δεν ξέρω αν, ως Αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπήρξε αυστηρός, αλλά εγώ, ανάμεσα στους πολλούς ανθρωπους που γνωρίζω, δεν γνώριζα κανέναν τόσο ανεπιτήδευτα καλό, γλυκό, πράο και με αγάπη για τα κορίτσια του και για εμάς. Και σαν να είναι τώρα τον ακούω να μου λέει αυτό το αρχαιοπρεπές “Αιέν Αριστεύειν”.

Γεια σου γλυκέ μου, μας λείπεις».

 Πένθος για τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη

Η ανακοίνωση του Γιώργου Ευγενίδη για την αποχώρησή του από το ΣΚΑΙ

«2 χρόνια και 2 μήνες στον ΣΚΑΪ. Έμαθα τόσα. Φεύγω ευγνώμων για τις ευκαιρίες, γεμάτος με εμπειρίες και αναμνήσεις.

Κρατάω μόνο τα πολλά καλά και τους πολλούς φίλους που είναι σαν δεύτερη οικογένεια. Προς ώρας ξεκούραση. Και όσα άλλα έρχονται, θα ειπωθούν στην ώρα τους». Την ίδια στιγμή, σημείωθηκε ακόμα μια αποχώρηση βόμβα αλλά από το Open!

Αποχώρηση

Λίγα λόγια για τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη και την ζωή του

Ο Γιώργος Ευγενίδης γεννήθηκε το 1995 και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 2013. Επιλέγοντας ανάμεσα σε Βερολίνο και Αθήνα, ξεκίνησε σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες στο Freie Universität του Βερολίνου.

Παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε να συνεργάζεται ως πολιτικός συντάκτης με διαδικτυακά μέσα, ραδιόφωνα και εφημερίδες, καλύπτοντας τον χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά και ζητήματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, μοιράζοντας το χρόνο του μεταξύ Βερολίνου και Αθήνας. Εργάζεται στην ενημερωτική ιστοσελίδα KoolNews.gr και στην εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα "Η Αξία", καλύπτοντας το ρεπορτάζ της Κεντροδεξιάς.