Πρόσωπο "βόμβα" ο νέος παρουσιαστής για το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρόσωπο

Στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του Star πρόκειται να ενταχθεί ένα νέο πρόσωπο ύστερα από την αποχώρηση της Κάτιας Μακρή. Σύμφωνα με το Star θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης καθώς αναμένεται να τον δούμε σε διπλό ρόλο στο κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θα αναλάβει το κυβερνητικό ρεπορτάζ ενώ όταν η επικαιρότητα το "απαιτεί" τότε, θα βρίσκεται και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ως σχολιαστής, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα.

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Γιώργο Ευγενίδη

«Το Star συνεχίζει να ενισχύει το δημοσιογραφικό δυναμικό των ειδήσεων και ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Γιώργος Ευγενίδης θα αναλάβει καθημερινά την παρουσίαση του Μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων του Star (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00), το κυβερνητικό ρεπορτάζ και – όταν η επικαιρότητα το απαιτεί – θα βρίσκεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ως σχολιαστής, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα.
Στόχος του ενημερωτικού τομέα του Star, που με τη Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση και την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού και την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, είναι να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, αναδεικνύοντας υπεύθυνα κάθε θέμα, που επηρεάζει την καθημερινότητά τους. Με σφαιρική, ψύχραιμη και αντικειμενική προσέγγιση της επικαιρότητας και με ενημέρωση, που βασίζεται σε έγκυρα ρεπορτάζ και αναλύσεις. Η Διοίκηση του σταθμού εύχεται στον Γιώργο Ευγενίδη καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Αποχώρηση "βόμβα" από το ΣΚΑΙ - «Φεύγω ευγνώμων και γεμάτος εμπειρίες»

Τις φήμες αποχώρησης του από το ΣΚΑΙ και μετακίνησης του στο STAR επιβεβαίωσε νωρίτερα γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός ρεπόρτερ. Ο λόγος για τον Γιώργο Ευγενίδη.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την εν λόγω είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τονίζοντας ότι είναι πολύ ευγνώμων από την συνεργασία του με το κανάλι.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Ευγενίδη για την αποχώρησή του από το ΣΚΑΙ

«2 χρόνια και 2 μήνες στον ΣΚΑΪ. Έμαθα τόσα. Φεύγω ευγνώμων για τις ευκαιρίες, γεμάτος με εμπειρίες και αναμνήσεις.

Κρατάω μόνο τα πολλά καλά και τους πολλούς φίλους που είναι σαν δεύτερη οικογένεια. Προς ώρας ξεκούραση. Και όσα άλλα έρχονται, θα ειπωθούν στην ώρα τους». Την ίδια στιγμή, σημείωθηκε ακόμα μια αποχώρηση βόμβα αλλά από το Open!

Αποχώρηση