Άλλη μια αποχώρηση βόμβα από το Open

Η οριστική απόφαση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλη μια αποχώρηση βόμβα από το Open

Άλλο ένα πρόσωπο λέει αντίο στο κανάλι του «Open» καθώς μετά από τις τελευταίες μεταγραφές σειρά έχει και η Μαρία Σαγανά η οποία πήρε την τελική της απόφαση.

Μετά από έναν χρόνο που είχε αναλάβει την διεύθυνση προγράμματος δεν θα ανήκει πια στο δυναμικό του σταθμού.

Μαρία Σαγανά - Αποχώρηση βομβα

Πρόκειται για μια απόφαση που φαίνεται πως διάλεξε η ίδια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων με τον σταθμό ως προς τη στρατηγική και τη δημιουργία προγράμματος.

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Καινούργιου στο Open

Ο απόλυτος χαμός πρόκειται να γίνει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ξεκινώντας από το Open και την αντικαταστάτρια της Κατερίνας Καινούργιου. Είναι ίσως η πρώτη φορά που έχουμε τόσες ταυτόχρονες μεταγραφές στα κανάλια και σίγουρα πρόκειται να ανατραπεί ο ανταγωνισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, η παρουσιάστρια που πρόκειται να αντικαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, που φέτος συμμετείχε στο YFSF All Star και πολλές ήταν οι φορές που ακουγόταν το όνομα της για την παρουσίαση μιας εκπομπής.

Από την άλλη, η Ελένη Τσολάκη, παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο Καλοκαίρι Not, συμφώνησε με τον σταθμό και πρόκειται να μετακινηθεί στην αντίστοιχη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ταυτόχρονα, η Κατερίνα Καινούργιου θα αναλάβει τη ζώνη 10:00 με 13:00 στον Alpha, αμέσως μετά το «Happy Day» ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως κλειδώνει στο Mega, με την ίδια να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη (10:00-13:00) του Σαββατοκύριακου.

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Καινούργιου

Οι δηλώσεις της Καινούργιου για το OPEN

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open, που όπως έχει γραφτεί δεν έγινε και με τις καλύτερες σχέσεις, αφού η παρουσιάστρια είχε πολλά παράπονα. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Love It, είπε τα πρώτα της λόγια.

«Έπρεπε να νοσηλευτώ για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Είναι αρκετά πράγματα που τελευταία με είχαν αγχώσει πάρα πολύ, είναι και προσωπικά που με έχουν αγχώσει και επαγγελματικά κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Στο τέλος κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας», είπε αρχικά για το πρόβλημα με την υγεία της που την ανάγκασε να νοσηλευτεί.

«Είμαι αρκετά συγκινημένη, Είπα αυτά που ένιωθα. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Open για τη στήριξή του αυτά τα 3 χρόνια. Είναι μέσα μου αρκετά περίεργο, δεν είμαι σε φάση να πω όλα αυτά που θέλω να πω. Συγκινήθηκα από την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο αλλά και από τους συνεργάτες μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Θέλω να βγω από αυτό, να χαλαρώσω και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

TAGS