Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου
News 25.06.2021 08:55
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Κατερίνα Καινούργιου εισήχθη εσπευσμένα σήμερα, 25 Ιουνίου το πρωί και συγκεκριμένα στις 04:30 στο νοσοκομείο. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχείτε, που άργησε χθες να βγει στον αέρα, εμφάνισε έντονη δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, στο newspistol μετά τις απαραίτητες πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να γίνει εισαγωγή, καθώς έπαθε κρίση πανικού. Ωστόσο, δεν έχει κάτι σοβαρό.

Αναμένουμε τώρα να δούμε αν θα βγει στις 09:50 στον αέρα του OPEN ή αν η εκπομπή της σήμερα αναβληθεί ή ακόμη αν την παρουσιάσουν οι συνεργάτες της.

Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε

Βαρύ ήταν το κλίμα στην εκπομπή Ευτυχείτε, όταν πρόβαλλαν απόσπασμα από την εξομολόγηση του Γιώργου Ασημακόπουλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, για το θάνατο του αδερφού του από καρκίνο σε ηλικία 10 ετών.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα από το πρώτο κιόλας λεπτό, ενώ και ο Γιάννης Πουλόπουλος "λύγισε" καθώς και ο ίδιος έχει χάσει τον αδερφό του με τον ίδιο τρόπο.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά τον Γιώργο που η σκέψη του είναι στους γονείς του. Από αυτή τη στιγμή και μετά εννοείται ότι η σκέψη όλων είναι στους γονείς μας, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι η ζωή σου είναι πριν από αυτό και μετά από αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Τη μεγάλη μου αγάπη στην οικογένειά του και ειδικά στη μαμά του», είπε με δάκρυα στα μάτια ο δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, πριν τους συμβεί αυτό, επειδή είχε συμβεί στο φιλικό τους περιβάλλον, έλεγαν πάντα ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί ένας γονιός να ζήσει. Και όταν μετά από μερικά χρόνια το έζησαν κι αυτοί, μπόρεσαν να το συνειδητοποιήσουν. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι αν δεν το βιώσει. Εγώ τον Γιώργο μπορώ να τον καταλάβω από τη δική μου πλευρά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη γέννηση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με όσους ακολουθούν τον 32χρονο Μπάμπη στο Instagram

Share