Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου έγινε η έναρξη του Ευτυχείτε

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου έγινε η έναρξη του Ευτυχείτε

Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου έγινε η έναρξη της εκπομπής, Ευτυχείτε, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να εξηγεί το λόγο που για πρώτη φορά δεν καλημέρισε πρώτη πρώτη τους τηλεθεατές.

«Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Είμαστε εδώ και θα είμαστε μέχρι την επόμενη Παρασκευή. Θεματολογικά άρτιοι, περιμένοντας την Κατερίνα να κατέβει. Πάμε σε διαφημίσεις και αμέσως μετά εδώ...», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής για την παρουσιάστρια της εκπομπής που είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου καθυστέρησε να ετοιμαστεί και έτσι η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς εκείνη τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου, "λύγισε" και ο Πουλόπουλος στον αέρα του Ευτυχείτε

Βαρύ ήταν το κλίμα στην εκπομπή Ευτυχείτε, όταν πρόβαλλαν απόσπασμα από την εξομολόγηση του Γιώργου Ασημακόπουλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, για το θάνατο του αδερφού του από καρκίνο σε ηλικία 10 ετών.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα από το πρώτο κιόλας λεπτό, ενώ και ο Γιάννης Πουλόπουλος "λύγισε" καθώς και ο ίδιος έχει χάσει τον αδερφό του με τον ίδιο τρόπο.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά τον Γιώργο που η σκέψη του είναι στους γονείς του. Από αυτή τη στιγμή και μετά εννοείται ότι η σκέψη όλων είναι στους γονείς μας, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι η ζωή σου είναι πριν από αυτό και μετά από αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Τη μεγάλη μου αγάπη στην οικογένειά του και ειδικά στη μαμά του», είπε με δάκρυα στα μάτια ο δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, πριν τους συμβεί αυτό, επειδή είχε συμβεί στο φιλικό τους περιβάλλον, έλεγαν πάντα ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί ένας γονιός να ζήσει. Και όταν μετά από μερικά χρόνια το έζησαν κι αυτοί, μπόρεσαν να το συνειδητοποιήσουν. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι αν δεν το βιώσει. Εγώ τον Γιώργο μπορώ να τον καταλάβω από τη δική μου πλευρά».