Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου από το OPENtv

Οι λόγοι που οδήγησαν στην ρήξη της σχέσης της με το κανάλι

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου από το OPENtv
News 02.07.2021 18:39
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Από το OPΕΝ αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε σήμερα και την τελευταία της εκπομπή για το Ευτυχείτε.

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, δύο ώρες μετά το τέλος της σημερινής της εκπομπής, κατήγγειλε τη σύμβασή της η οποία υπεγράφη πέρυσι με διάρκεια δύο ετών.

Οι λόγοι της αποχωρήσεις της Κατερίνας Καινούργιου από το Open

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παρουσιάστρια και οι συντελεστές της εκπομπής είχαν εκφράσει και εγγράφως με e-mails και με επιχειρήματα, την αγωνία τους για την απουσία στήριξης από τη Διεύθυνση προγράμματος, αλλά δεν είχαν βρει ανταπόκριση.

Η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε μάλιστα πως η Διεύθυνση προγράμματος τον τελευταίο χρόνο προχώρησε σε σταδιακή υποβάθμιση των μέσων παραγωγής -μείωση των ωρών μοντάζ, μείωση στις βάρδιες και τον αριθμό των εξωτερικών συνεργείων, μη αντικατάσταση -μετά από αποχώρηση- μελών της δημοσιογραφικής ομάδας.

Παράλληλα, υπήρξε καθολική απουσία της Διεύθυνσης Προγράμματος από διαδικασίες και πρωτόκολλα όπως συσκέψεις, συζητήσεις, ανταλλαγή επικοινωνίας και ανταπόκριση στα ζητήματα που προέκυπταν. Υποστηρίζει δε, πως το τελευταίο έτος δεν έγινε καμία σύσκεψη υπό την αιγίδα της διεύθυνσης για την πορεία της εκπομπής «Ευτυχείτε», καμία συνάντηση με την ίδια και δεν δόθηκε καμία απάντηση στα email.

Μετά την απόφαση κάποιων μελών της ομάδας να αποχωρίσουν λόγω του κλίματος δυσαρέσκειας που υπήρχε, με emails ζητήθηκε από τον περασμένο Φεβρουάριο να γίνει συζήτηση ανανέωσης της συνεργασίας βασικών συντελεστών της εκπομπής για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Αυτό φαίνεται πως δεν έγινε ποτέ, οπότε οι σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον σταθμό κλονίστηκαν περαιτέρω.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου καταγγέλλει πως μετά από μία σειρά από ενέργειες του σταθμού, εθίγη η ηθική και επαγγελματική της υπόσταση. Μιλά για αποστολή εξωδίκων σε τρίτους μέσω των οποίων επλήγη η επαγγελματική αξιοπιστία της παρουσιάστριας, δημιουργία συνθηκών «αποκλεισμού» της από την αγορά και κοινοποίηση σε τρίτους εμπιστευτικών στοιχείων.

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου από το OPENtv

"Η συνεργασία μας τελειώνει εδώ με..."

Τίτλοι τέλους για την φετινή σεζόν έπεσαν σήμερα, Παρασκευή 2/7, στην εκπομπή Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου μετά τους αποχαιρετισμούς με τους στενούς της συνεργάτες έβγαλε τον δικό της επίλογο λέγοντας πρώτα ένα ευχαριστώ στους τηλεθεατές που της έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και αποκαλύπτοντας συνεργασίες που... δεν θα ισχύουν πια!

«Ευχαριστώ εσάς τους τηλεθεατές που ειδικά αυτή τη δύσκολη σεζόν, μας στηρίξατε τόσο πολύ, καθημερινά μπαίναμε στα σπίτια σας και μας δείξατε την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Αυτό εγώ το παίρνω και σαν μια επιβράβευση της δουλειάς μας. Εγώ δεν καρπώνομαι ποτέ προσωπικά τις επιτυχίες. Η επιτυχία αυτής της εκπομπής φέτος ήταν ομαδική…

Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Θέμη Μάλλη. Όταν πρωτοξεκινήσαμε η εκπομπή έκανε 2% και 3% και με πολλή προσπάθεια καταφέραμε αυτή τη στιγμή να είμαστε πρώτοι σε ένα κανάλι νεοσύστατο

Η συνεργασία μας τελειώνει εδώ με τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Αυτό που έκανες για μένα, ειλικρινά, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτά, αυτοί που είναι κάθε μέρα στο πλατό.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του OPEN που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon και με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξεχνώ», είπε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάνω απ’ όλα, το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε σας. Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο. Γεια σας»», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο φινάλε, αλλά δεν διευκρίνισε από ποια συχνότητα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευτυχείτε: Το twitter δεν άφησε ασχολίαστο το φινάλε της εκπομπής - Απίστευτα τρολ

Ευτυχείτε: Της έκανε πρόταση γάμου στο φινάλε της εκπομπής της Καινούργιου

Share