«Ήταν μία ολέθρια σχέση» - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την επίθεση στο Χαλάνδρι

«Η γυναίκα αυτή μάλλον έχει και άλλα προβλήματα ψυχιατρικής αξιολόγησης»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν μία ολέθρια σχέση» - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την επίθεση στο Χαλάνδρι

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, κύριος Γιάννης Γλύκας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της επίθεσης της 49χρονης στον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι.

Όπως εξήγησε, η επιμέλεια έχει αφαιρεθεί από την δράστιδα ενώ μέχρι στιγμής έχουν βγει στην επιφάνεια πλήθος από αποκαλύψεις για την 49χρονη, όπως το γεγονός ότι είχε σημαδέψει με όπλο το παιδί της.

Οι νέες αποκαλύψεις για την επίθεση στο Χαλάνδρι

«Ήταν μια ολέθρια σχέση. Είχαμε τέτοια περιστατικά και στο παρελθόν. Ελπίζουμε ο άνθρωπος να τα καταφέρει. Αυτή τη στιγμή η δίωξη είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα που έχουν να κάνουν με απόπειρα αρπαγής του παιδιού. Μακάρι να μείνει εκεί η δίωξη και να μην έχουμε και αφαίρεση ζωής.

Πάρα πολλά περιστατικά έχουν καταγραφεί, και αφαίρεση ζωής γυναικών για λόγους έμφυλης βίας. Έτσι όπως ακούγεται, ο άνθρωπος είχε κάνει τα πάντα για το παιδί του. Είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα, ενώ η γυναίκα αυτή μάλλον έχει και άλλα προβλήματα ψυχιατρικής αξιολόγησης.

Αν ο παθών είχε προσφύγει στην αστυνομία, έπρεπε η αστυνομία να έχει παρέμβει. Θα έπρεπε να υπάρχουν μηνυτήριες αναφορές για τη συμπεριφορά της για να έχουμε μία εξέλιξη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γλύκας.

«Με απειλούσε πως θα έλεγε ότι τη βίαζα και κακοποιούσα το παιδί»

Η ιστορία πίσω από τους πυροβολισμούς του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι είναι συγκλονιστική και έχει παρελθόν. Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε σχέση με τον οφθαλμίατρο, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα κορίτσι, 13 ετών. Προφανώς, η ζήλεια ήταν το κίνητρο για την πράξη της, καθώς ο γιατρός είχε μαζί της ένα παιδί, την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει ο ίδιος και η Αγγλίδα σύζυγός του.

Πριν από τέσσερα χρόνια η Espresso είχε ασχοληθεί με το θέμα γράφοντας στο αναλυτικό ρεπορτάζ: «Στα μαχαίρια για την επιμέλεια του παιδιού, καρπού της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσαν για περίπου δύο χρόνια (σ.σ. το ρεπορτάζ είχε γραφτεί το 10/10/2017), βρίσκονται ένας μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων και η εικαστικός Κλ.Τσ.».

Τότε ο γιατρός είχε δώσει συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και ανέφερε ότι η εικαστικός τον απειλούσε και έμεινε επίτηδες έγκυος, πως είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη και την καταγωγή της. Σήμερα (12/11) η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έπαιξε αποσπάσματα από 'κεινη τη συνέντευξη του γιατρού. «Είχε σκοπό εξ αρχής να μείνει έγκυος και προφανώς το έκανε και για οικονομικούς λόγους και για να βρει τρόπο να μείνει στην Ελλάδα. Μου έλεγε θα σε... Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr!