Η Lidl τρελάθηκε: Δίνει 15.000€ μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου - Δείτε το πως

Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Lidl τρελάθηκε: Δίνει 15.000€ μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου - Δείτε το πως

Σε αντίθεση με τον Σκλαβενίτη που αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες, τo Lidl Plus υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με έναν μεγάλο διαγωνισμό, που χαρίζει σε 32 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής μετρητά συνολικής αξίας 150.000€.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου οι χρήστες του Lidl Plus που θα κάνουν τα ψώνια τους σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο παίρνουν μία συμμετοχή για κάθε 30€ αγορών. Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, 30 τυχεροί διεκδικούν 4.000€ μετρητά, ενώ 2 μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν από 15.000€ στις κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν 20 και 27 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Lidl plus

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στις χριστουγεννιάτικες κληρώσεις.

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. Παράλληλα, ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus Χριστούγεννα!

Ανακοίνωση Lidl: Όσοι έχουν αγοράσει ψάρια και κρέατα πρέπει να γνωρίζουν ότι...

Σε έκτακτη ανακοίνωση προχώρησαν τα Lidl, κάνοντας λόγο για δύο τρόφιμα, στα οποία η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία για την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

H νέα καμπάνια της Lidl Ελλάς προσκαλεί τους καταναλωτές να γνωρίσουν τεκμηριωμένες αλήθειες για το συσκευασμένο κρέας και ψάρι.

Με βασικό όχημα μια σειρά ταινιών και πρωταγωνιστές το ψάρι και το κρέας, η Lidl Ελλάς τεκμηριώνει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συσκευασμένων νωπών κρεάτων και ψαρικών που διαθέτει στα καταστήματά της, αναφερόμενη στις έννοιες της ποιότητας, της φρεσκάδας, της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και των συστηματικών και αυστηρών ελέγχων.

Από την επιλογή των παραγωγών έως και τη στιγμή που ο καταναλωτής επιλέγει το προϊόν, κάθε κομμάτι κρέατος και κάθε φρέσκο ψάρι από τα Lidl έχει ποιότητα που αξίζει.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

TAGS