Γλυκά Νερά: Διέρρευσε βίντεο από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Ανατριχιάζει ο τρόπος που την αποκαλούσε

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Διέρρευσε βίντεο από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Ανατριχιάζει ο τρόπος που την αποκαλούσε

Το πανελλήνιο είχε συγκλονίσει η υπόθεση στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην κατοικία όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό της εκπομπής T-Live όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρρας 22/11 ένα στιγμιότυπο λίγο καιρό πριν ακολουθήσει το μοιραίο βράδυ.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η αδικοχαμένη κοπέλα φοράει κολάν και μία αθλητική μπλούζα και έχει τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά, ενώ την ακολουθεί ένα από τα σκυλάκια της οικογένειας.Όπως θα την ακούσεις, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που τραβά το βίντεο, την αποκαλεί «μικρή μου» κι εκείνη γυρνάει και του χαμογελά.

Στη συνέχεια, ο πιλότος στρέφει την κάμερα προς τον εαυτό του, έχοντας αγκαλιά την 7 μηνών τότε Λυδία στο μάρσιπο, όπως ακριβώς κοιμόταν και λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της μητέρας της. Μάλιστα, ο δολοφόνος φαίνεται να είναι πλέον σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δείτε εδώ γιατί.

Το βίντεο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την Καρολάιν

Η λεπτομέρεια που στέλνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για πολλά χρόνια στην φυλακή

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με τις νέες εξελίξεις να στέλνουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στη δίκη, μετά από όσα ανέφερε ο εισαγγελέας.

Ο Γιώργος Νούλης δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» το δολοφόνο της Καρολάιν, ζητώντας την άμεση παραπομπή του σε δίκη, με λεπτομέρειες που δείχνουν πως ο συζυγοκτόνος βρίσκεται προ ενός ατελείωτου δικαστικού εφιάλτη, που θα συνεχιστεί στην φυλακή.

Ο κ. Νούλης, συγκεκριμένα, δεν αναφέρει μονάχα το πόρισμα ή την παραπλάνηση των Αρχών στο πόρισμά του, αλλά και ακόμη ένα στοιχείο... διαβάστε τη συνέχεια για τα Γλυκά Νερά στο Athensmagazine.gr