Απαγωγή 10χρονης: Ένοχη κρίθηκε η 34χρονη για την σεξουαλική κακοποίηση της Μαρκέλλας

Έκρινε ένοχο και τον 41χρονο συγκατηγορούμενο της για τη συνέργεια στην αρπαγή της ανήλικης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απαγωγή 10χρονης: Ένοχη κρίθηκε η 34χρονη για την σεξουαλική κακοποίηση της Μαρκέλλας

Ένοχη κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο η 34χρονη η οποία είχε απαγάγει και κακοποιήσει σεξουαλικά την 10χρονη από την Θεσσαλονίκη προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.

Ακόμη έκρινε ένοχο τον 41χρονο συγκατηγορούμενο της για τη συνεργεία στην αρπαγή της ανήλικης και αθώο για τη συνεργεία στην έκθεση. Να σημειωθεί ότι δεν τους αναγνωριστηκε κανένα ελαφρυντικό. Καταδικάστηκαν η μεν 34χρονη με ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών και ο δε 42χρονος με ποινή φυλάκισης 4 ετών.

Μάλιστα, η κατηγορούμενη είχε σοκάρει με την απολογία της το Δικαστήριο καθώς ανέφερε ότι με την πράξη της «ήθελε να προσφέρει τα μητρικά της αισθήματα».

Η 34χρονη, επιχείρησε να να αιτιολογήσει τις πράξεις της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης και παραδέχτηκε, ακόμη, ότι χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη, αλλά αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η απολογία της 34χρονης

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για το κακό που έκανα. Έχω μετανιώσει πίκρα για ότι έχω κάνει και θα το πληρώνω για όλη μου τη ζωή. Όταν ήμουν σε άσχημη οικονομική κατάσταση ο σύζυγός μου με εξωθούσε στην πορνεία παράλληλα με την άλλη δουλειά μου.

Όταν εκδιδόμουν, γνώρισα και τα ναρκωτικά. Αποφάσισα εγώ να δώσω το παιδί μου στον πρώην σύζυγό μου με τον οποίο είχαμε αψιμαχίες και δεν μπορούσα να το πάρω. Άρχισα να νιώθω τύψεις και αναζητούσα κάπου να προσφέρω τα μητρικά μου αισθήματα», ανέφερε η κατηγορούμενη κατά την απολογία της.

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας - Δικογραφία «καταπέλτης»

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή του παιδιού, σύμφωνα με τη δικογραφία, αναζητούσε θύματα σε ορφανοτροφεία και παιδικές κατασκηνώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο για ορφανοτροφεία και παιδικές κατασκηνώσεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως αναζητούσε θύμα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος επιχειρηματία για συνέργεια στην απαγωγή.

Δείτε την δικογραφία στο Athensmagazine.gr