Καταβεβλημένος και μείον 20 κιλά - Εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταβεβλημένος και μείον 20 κιλά - Εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Εξελίξεις έχουμε με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος, εκτός απροόπτου, σήμερα Πέμπτη 9/12 αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο νοσηλευόταν για 2,5 μήνες θετικός στον κορωνοϊό.

Όλες οι εξελίξεις με τον Βασίλη Λεβέντη

Σύμφωνα με το OPENTV, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο είναι φανερά καταβεβλημένος έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης με τον ίδιο να είναι, πάντως, ευδιάθετος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Γι' αυτό το λόγο δεν είχε κάνει το εμβόλιο ο Βασίλης Λεβέντης - Η αποκάλυψη της συζύγου του

Στην εκπομπή T-Live μίλησε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών.

Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη.