ΙΚΕΑ: "Σήμερα, 17 Δεκεμβρίου..." - Ανακοίνωση που φέρνει "σεισμό" στην αγορά

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΙΚΕΑ:

"Σεισμό" προκαλεί στην αγορά η είδηση πως η μεγάλη αλυσίδα των ΙΚΕΑ, ανοίγει νέο κατάστημα. Ο όμιλος έχει δει τρομερή επιτυχία τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα και σκοπεύει να βρίσκεται στα ύψη και στα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών κάθε στιγμή, όπως τότε που πελάτες εγκλωβίστηκαν μέσα σε κατάστημα.

Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ

Ο Όμιλος FOURLIS καινοτομεί ακόμη μία φορά και αλλάζει τον τρόπο αγορών στον χώρο της επίπλωσης
και του οικιακού εξοπλισμού μετά από 20 χρόνια παρουσίας της ΙΚΕΑ στην Ελλάδα.

ΙΚΕΑ The mall εγκαίνια

Σήμερα, 17 Δεκεμβρίου, ανοίγει τις πύλες του το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» στο The Mall Athens, φέρνοντας τη νέα εποχή αγορών στο σήμερα. Συνδυάζει την καινοτομία με την ευκολία γιατί προσαρμόζει ένα φυσικό κατάστημα στην εποχή του e-commerce.

Η άνεση και η ευκολία των χώρων του κάνει την εμπειρία ΙΚΕΑ ακόμη πιο προσβάσιμη στην καρδιά της πόλης, εξωτερικά και εσωτερικά, σε έναν χώρο 1.900 τετραγωνικών.

Συγκινητική απόφαση από τα ΙΚΕΑ

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS και σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας στηρίζει την Ελληνική κοινωνία. Στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που είδαν την καθημερινότητά τους, την περιουσία τους και τον τόπο τους να καταστρέφεται από την πύρινη λαίλαπα.

Παράλληλα, συμπορεύεται με την πολιτεία στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της οικονομικής ζωής στις πυρόπληκτες περιοχές.

Η ΙΚΕΑ προχώρησε στην κατάθεση 100.000 ευρώ στον ειδικό Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής (Τράπεζα της Ελλάδος) για την ενίσχυση προγραμμάτων και δράσεων στήριξης.

Τα ΙΚΕΑ βοηθούν τους πυρόπληκτους

Δεσμεύεται να στηρίξει την αποκατάσταση και ανασυγκρότηση του φυσικού περιβάλλοντος, μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού στις πληγείσες περιοχές.

Ενισχύει ομάδες εθελοντών δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας στην Εύβοια, για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού.

Υποστηρίζει το πρόγραμμα του WWF Ελλάς για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των δασικών πυρκαγιών με έμφαση στην Εύβοια και στηρίζει μέσω αυτής της συνεργασίας με το WWF τη δράση της οργάνωσης ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση και περίθαλψη άγριων ζώων στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές. Για τον λόγο αυτό θα προσφέρει 10% από κάθε πώληση συσκευασιών επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών, για τα επόμενα 3 χρόνια.

TAGS