Με κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ - Νοσηλεύεται στο «Αττικόν»

Ποια η κατάσταση της υγείας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ - Νοσηλεύεται στο «Αττικόν»

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Χαϊδαρίου «Αττικόν» εισήχθη στην τελευταία εφημερία ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, με θετικό αποτέλεσμα σε τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στην Δ' Παθολογική Κλινική, όπου υπηρετεί και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και πρόεδρος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο κ. Γλύξμπουργκ παρουσιάζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν επιβαρυμένος από τη σοβαρή πνευμονία για την οποία είχε νοσηλευτεί τον Δεκέμβριο στο νοσοκομείο «Υγεία».

Με κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ

Εμβολιάστηκε πριν λίγο καιρό ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Την Πέμπτη 16/12 ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα πως ο εμβολιασμός θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα argonafplia.gr, τον τέως βασιλιά υποδέχθηκαν ο διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος. Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα Μαρία ή οποία όμως θα εμβολιαστεί σύντομα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, ο τέως βασιλιάς, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας. Στο μεταξύ, ξεκινούν και οι διαδικασίες για τα ραντεβού των ηλικιωμένων!