Στην εντατική ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Διαγνώστηκε με πνευμονία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην εντατική ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Με πνευμονία νοσηλεύεται ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή "Το Πρωϊνό" στον Αντ1. Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μετέδωσε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά όλες τις εξελίξεις σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως ανέφερε, το πρωί της Παρασκευής 17/12 ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο της λοίμωξης από Covid-19, το οποίο όμως στην συνέχεια αποκλείστηκε. Δεν χρειάστηκε διασωλήνωση, ωστόσο λόγω του πρόσφατου εγκεφαλικού που υπέστη παρακολουθείται εντατικά.

Εμβολιάστηκε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Την Πέμπτη 16/12 ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα πως ο εμβολιασμός θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα argonafplia.gr, τον τέως βασιλιά υποδέχθηκαν ο διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος. Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα Μαρία ή οποία όμως θα εμβολιαστεί σύντομα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, ο τέως βασιλιάς, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας. Στο μεταξύ, ξεκινούν και οι διαδικασίες για τα ραντεβού των ηλικιωμένων!