Σκλαβενίτης: Σημαντική ανακοίνωση - Κλειστά τα σούπερ μάρκετ την Δευτέρα 17/1 στα..

Μόνο ένα θα παραμείνει ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκλαβενίτης: Σημαντική ανακοίνωση - Κλειστά τα σούπερ μάρκετ την Δευτέρα 17/1 στα..

Μια σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σκλαβενίτης και αφορά όλους τους καταναλωτές. Μπορεί αύριο Κυριακή 16/1 τα καταστήματα να είναι ανοιχτά, ωστόσο τα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά. Όμως κλειστά θα παραμείνουν μερικά καταστήματα τους και την Δευτέρα 17/1

Σε αυτή την πόλη θα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα είναι κλειστά

Συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, λόγω της εορτή του Πολιούχου Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου θα παραμείνουν κλειστά, όμως ένα μόνο θα είναι ανοιχτό για τους πελάτες που θα θελήσουν να κάνουν τις αγορές τους.

Συγκεκριμένα, το κατάστημά στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων–Δωδώνης, θα παραμείνει ανοικτό για να προλάβετε κιόλας και το 7ήμερο προσφορών.

Η μεγάλη απόφαση του Σκλαβενίτη για το 2022 - Έχει ήδη ανακοινωθεί

Εντός του 2022, ο ηγέτης του κλάδου, Σκλαβενίτης, με επικεφαλής τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη αναμένεται να συνεχίσει την ανάπτυξη του δικτύου των φυσικών καταστημάτων ενώ θα προχωρήσει σε περισσότερες 40 ανακαινίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πριν από περίπου έναν μήνα εξάλλου ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του hypermarket της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών 93-97, το οποίο πλέον αποτελεί και το μεγαλύτερο της αλυσίδας στην Αθήνα με επιφάνεια 8.000 τ.μ.

Σκλαβενίτης αλλαγές 2022

Παράλληλα η εταιρεία θα συνεχίσει την ανάπτυξη και του ηλεκτρονικού της καναλιού καθώς το sklavenitis.gr που λανσαρίστηκε πριν από έναν χρόνο, πλέον εξυπηρετεί πέραν της Αττικής και τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Πάτρας.

Το e-market εντός του 2022 αναμένεται επεκταθεί σε νέες περιοχές αλλά και να εμπλουτίσει τις διαθέσιμες κατηγορίες. Σημειώνεται ότι το επενδυτικό πρόγραμμα της Σκλαβενίτης για το 2021 έφτανε τα 50 εκατ. ευρώ.