Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η δημόσια ομολογία του δράστη του ομαδικού βιασμού

Τι είπε ο 27χρονος;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η δημόσια ομολογία του δράστη του ομαδικού βιασμού

Αναστατωμένη είναι η κοινή γνώμη μετά από την καταγγελία 24χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Η 24χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος ενός 27χρονου για βιασμό και λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί οδήγησαν με χειροπέδες τον δράστη στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Ένας άνδρας, δέκα ημέρες μετά, μέσα από το προφιλ του στα social media, φαίνεται να παραδέχεται το γεγονός και περιγράφει τα όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό, όπως είχε ακουστεί στην αρχή.

Η ανάρτηση του φερόμενου ως δράστη στην καταγγελία βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», έγραψε ο 27χρονος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

H ανάρτηση του δράστη για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Τα πρώτα λόγια της 24χρονης και του δικηγόρου της

«Όταν ξύπνησε βρέθηκε σε ένα δωμάτιο με τρεις άνδρες. Το πρωί ξύπνησε σε μια κατάσταση που έλεγε γιατί είναι εκεί. Τηλεφώνησε στον άνθρωπο που την κάλεσε του είπε γιατί είμαι εδώ, κατήγγειλε το γεγονός και η αστυνομία κινήθηκε αμέσως. Κάλεσε ανθρώπους, ο ένας ομολόγησε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα με τη θέληση της» είπε ο δικηγόρος της κοπέλας, Θανάσης Ζιώγας.

Η 24χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει πρόσφατα και τους γονείς της αλλά και τον σύντροφό της και είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1:

«Αυτό που έπαθα δεν θέλω να το πάθει κανένα κορίτσι στον κόσμο. Θέλω να τιμωρηθούν οι δράστες, δεν κάνω πίσω. Με τον τρόπο μου θα βοηθήσω και άλλες κοπέλες που έπαθαν τα ίδια με μένα και δεν τολμάνε να το καταγγείλουν»,

«Είναι φίλη του επιχειρηματία που διοργάνωσε το πάρτι προσκλήθηκε ανταποκρίθηκε έφυγε επέστρεψε πάλι γιατί αναζητήθηκε. Ήταν σε άσχημη κατάσταση. Της υποσχέθηκε ‘θα σε προσέξω εγώ, θα σε πάω σπίτι’, έπεσε πιο βαθιά στο λάκκο με αυτά που έγιναν», περιέγραψε ο δικηγόρος της.