Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η δημόσια ανακοίνωση του μαγαζιού για τη φερόμενη εμπλοκή ατόμου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η δημόσια ανακοίνωση του μαγαζιού για τη φερόμενη εμπλοκή ατόμου

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με την καταγγελία της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη καθώς κατήγγειλε πως την βίασαν αφού πρώτα της έριξαν υπνωτικό στο ποτό της καθώς είχε πάει μαζί με μια φίλη της σε ένα πάρτι όπου τις είχαν προσκαλέσει.

Από την άλλη το γνωστό καφέ μπαρ εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τη φερόμενη εμπλοκή στην υπόθεση. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επιχείρηση στην ανακοίνωσή της, το εν λόγω άτομο ήταν εργαζόμενος στο μαγαζί και όχι συνιδιοκτήτης όπως έχει αναπαραχθεί.

Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο άτομο δηλώνουν ότι έχουν διακόψει τη συνεργασία τους. Έτσι, η επιχείρηση θέλησε να πάρει θέση μετά τον σάλο που προκλήθηκε καθώς άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία του καταστήματος.

Η ανακοίνωση του μαγαζιού

Ανακοίνωση μαγαζιού μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Η δημόσια ομολογία του δράστη του ομαδικού βιασμού

Αναστατωμένη είναι η κοινή γνώμη μετά από την καταγγελία 24χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Η 24χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος ενός 27χρονου για βιασμό και λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί οδήγησαν με χειροπέδες τον δράστη στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Ένας άνδρας, δέκα ημέρες μετά, μέσα από το προφιλ του στα social media, φαίνεται να παραδέχεται το γεγονός και περιγράφει τα όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό, όπως είχε ακουστεί στην αρχή.

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», έγραψε ο 27χρονος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.H ανάρτηση του δράστη για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης.