Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στο φως της επιφάνειας βγήκαν τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος διοργανωτής των πάρτι

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στο φως της επιφάνειας βγήκαν τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος διοργανωτής των πάρτι

Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο με τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν βγει στην επιφάνεια καθώς ο Ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης της 24χρονης κοπέλας.

Έτσι, με το πέρασμα των ημερών στην επιφάνεια βγαίνουν νέες μαρτυρίες για την συγκεκριμένη υπόθεση. Έτσι, η εκπομπή του STAR «Αλήθειες με την Ζήνα» πρόβαλε κάποια μηνύματα από τον φερόμενο διοργανωτή των πάρτι που έστελνε σε διάφορες κοπέλες με σκοπό να παρευρεθούν.

Οι νέες αποκαλύψεις στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Τα μηνύματα που έστελνε ανά τακτικά διαστήματα έγραφαν: «Με τα παιδιά από το μαγαζί. Θα έρθεις;.. Ζεις;.. Πάλι σε έχασα.. Τουλάχιστον μπορείς να στείλεις ένα δεν θα έρθω.. Ε Πες τες αλλιώς έλα και μόνη που κολλάς; Μαζί θα είμαστε και ότι ώρα θες θα σε γυρίσω..Θα έρθεις; .. Γειά..».

Βιασμός 24χρονης: Στην Εισαγγελία οι 4 άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση

Να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία καλούνται οι τέσσερις νεαροί της παρέας της Αθήνας που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι 4 φερόμενοι ως κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 24χρονης θα κληθούν να δώσουν εκ νέου κατάθεση (δείτε εδώ τις αρχικές τους καταθέσεις).