Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή της στην ανακρίτρια

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή της στην ανακρίτρια

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης κοπέλας στην 4η ανακρίτρια, η οποία έπεσε έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος καθώς από την ημέρες που άνοιξε για τα καλά ο Ασκός του Αιόλου φαίνεται να βγαίνουν στην επιφάνεια νέες πληροφορίες καθώς πριν από λίγο ο δικηγόρος της 24χρονης μέσα από την εκπομπή «T-Live» ανέφερε ότι θα έχουμε "τσουνάμι" εξελίξεων.

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης

Κατασχέθηκαν τα κινητά των τριών φερόμενων ως εμπλεκόμενων

Λίγο μετά την έρευνα που έγινε στα σπίτια των τριών ανδρών που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, οι Αρχές έκαναν κατάσχεση στα κινητά τους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, κατασχέθηκαν από τα σπίτια τους στην Αθήνα τα κινητά των τριών ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης και τα είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά και τα στέλνουν στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.