Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: «Θα έχουμε τσουνάμι εξελίξεων» - Τι αποκάλυψε ο Νίκος Διαλυνάς;

Ο Γκιώνης θα καταθέσει φάκελο με στοιχεία «φωτιά» στις Αρχές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: «Θα έχουμε τσουνάμι εξελίξεων» - Τι αποκάλυψε ο Νίκος Διαλυνάς;

Μέσα από την εκπομπή «T - Live»μίλησε ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας, με ενδεχόμενη εμπλοκή Κυπρίων. Από την άλλη, έγινε γνωστό πριν από λίγο ότι κατασχέθηκαν τα κινητά των τριών φερόμενων ως εμπλεκόμενων

Οι εξελίξεις για τον βιασμό της 24χρονης

«Θα έχουμε τσουνάμι εξελίξεων από Κύπρο, διότι σήμερα θα κατατεθεί από τον Ηλία Γκιώνη ένας φάκελος με στοιχεία, στα οποία -σύμφωνα με αυτόν – εμπλέκονται τέσσερις κύπριοι πολιτικοί και τέσσερα άτομα από την Αθήνα, εκτός των άλλων. Συνολικά τα εμπλεκόμενα άτομα είναι 20, σύμφωνα με τον κύριο Γκιώνη.

Οι κατηγορίες τις οποίες τους αποδίδει, τις οποίες υποστηρίζει με φωτογραφίες, βίντεο κι άλλα στοιχεία συμπεριλαμβάνουν μαστροπεία, ναρκωτικά κι ενδεχομένως να έχουμε εμπλοκή παιδικής πορνογραφίας».

Αρνείται κάθε εμπλοκή με τον βιασμό της 24χρονης ο 27χρονος - Η μακροσκελής δήλωση του

Οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη με θύμα την 24χρονη κοπέλα είναι άκρως καταιγιστικές καθώς πέρα από τις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε, έπρεπε να καταθέσει ξανά εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων.

Μάλιστα, από την άλλη ο 27χρονος φερόμενος ως βιαστής έκανε μια μακροσκελή δήλωση στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Επί πολλές μέρες τόσον εγώ ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου, διασύρεται, “δικάζεται”, αλλά και καταδικάζεται για μια υπόθεση που εκκρεμεί σε στάδιο προδικασίας ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Η αβασάνιστη αποδοχή των ισχυρισμών της μιας πλευράς παραγνωρίζει ότι σε κάθε υπόθεση υπάρχει και η αντίθετη πλευρά (και στη προκειμένη περίπτωση η δική μου πλευρά ως κατηγορούμενου).

Το να προβάλλεται μόνο η μια εκδοχή, δεν εξυπηρετεί το δικαίωμα ενημέρωσης, ούτε το κοινωνικό συμφέρον.

Επέλεξα επί τόσες ημέρες να σιωπήσω, παρά το ότι στη δικογραφία υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία, που καταρρίπτουν όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η μηνύτρια, και το έπραξα γιατί μόνο η δικαστική αρχή μπορεί να κρίνει τα πραγματικά περιστατικά αυτής τη υπόθεσης και να αποφανθεί επί αυτών.

Ωστόσο, μετά τον καταιγισμό των ειδήσεων που παρουσιάζουν μονόπλευρα την μία εκδοχή, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε διέπραξα “βιασμό” σε βάρος της μηνύτριας, αφού η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της».