Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στο φως για πρώτη φορά - Βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι

Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Στο φως για πρώτη φορά - Βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι

Ένα βίντεο μέσα από τη σουίτα 401 του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και μάλιστα από την βραδιά όπου έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο οποίο βρέθηκε η 24χρονη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, λίγο μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της στην ανακρίτρια.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το MEGA από το πάρτι στη σουίτα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, το ηχείο που παίζει δυνατά ελληνική μουσική και το γλέντι έχει ανάψει. Στο βίντεο φαίνεται ένας χώρος από τη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και φαίνεται ένα μικρό ηχείο και μία κάβα με ποτά.

Στο βίντεο ακούγονται γέλια και φωνές, ενώ στη σουίτα εκείνη την ώρα βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες και η 24χρονη η οποία καταγγέλλει πως στην συνέχεια της βραδιάς βιάστηκε.

Το βίντεο μέσα από τη σουίτα του πρωτοχρονιάτικου πάρτι στην Θεσσαλονίκη

Οι καταθέσεις 3 ατόμων που βρέθηκαν στο πάρτι - Κρίσιμες οι μαρτυρίες τους

Άτομα που βρέθηκαν στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και είδαν όλα όσα βίωσε η 24χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού πρόκειται να καταθέσουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με το Live News και όσα μετέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (21/1), οι ανακριτικές αρχές θα καλέσουν το σύνολο των ατόμων που βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά στο συγκεκριμένο δωμάτιο, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τις κινήσεις της 24χρονης και των τεσσάρων ανδρών που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Αρκετά σημαντικές είναι οι καταθέσεις τριών γυναικών και ενός άνδρα που έμειναν στο χώρο του πάρτι μέχρι το τέλος και θα απαντήσουν και στο ερώτημα αν η 24χρονη μετά την αποχώρησή της, επέστρεψε στο πάρτι ή στο δωμάτιό της.