Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Ανατριχιάζει η μητέρα του - «Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς»

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Ανατριχιάζει η μητέρα του - «Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς»

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη καθώς με όσο κουράγιο της έχει απομείνει μετά τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους στέλνει το δικό της μήνυμα για τον τερματισμό της βίας.

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου», λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha. «Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!», τονίζει ακόμη η μητέρα του Άλκη ενώ σε μια σοκαριστική περιγραφή προχώρησε και ένας φίλος του Άλκη.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Άλκη για την δολοφονία του

Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη: "Έχουν φυγαδεύσει τους συνεργούς..."

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης του αδικοχαμένου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο άδικα, όταν δολοφονήθηκε από φανατισμένους οπαδούς. Ο διάσημος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας,εξέφρασε τις ανησυχίες του, το πρωί του Σαββάτου 5/2 στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", σχετικά για το αν θα έρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους όλοι όσοι ευθύνονται για το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν».

«Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Θα είμαι στην Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Άλκη και την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να πάρουμε την δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα»