Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Νέες εξελίξεις με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας

Δείτε αναλυτικά

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Νέες εξελίξεις με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας
Ενημέρωση 08.02.2022 14:11
Από Ίρις Βίλα

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας από την Θεσσαλονίκη καθώς προκύπτουν νέα στοιχεία στην υπόθεση. Σύμφωνα με το thesstoday.gr όπως αποκάλυψε ο τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης, ανέφερε πως εντοπίστηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ και όχι «ελάχιστη όπως κάποιοι έσπευσαν να παρουσιάσουν».

Η αποκάλυψη για τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα

«Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση.

Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα».

Η αποκάλυψη του φαρμακοποιού για τους ουροσυλλέκτες που πούλησε στη Γεωργία Μπίκα

Το γεγονός πως η αστυνομία της έδωσε ουροσυλλέκτες διέψευσε η Γεωργία Μπίκα μετά την συνέντευξη της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αποκαλύπτοντας ότι πήγε μόνη της σε ένα φαρμακείο για να τους αγοράσει.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την απόδειξη του φαρμακείου, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα της 24χρονης.

Το πρωί της Πέμπτης 3/2, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μίλησε με τον εν λόγω φαρμακοποιό στο Πρωινό και επιβεβαίωσε ότι μπήκε μία κοπέλα στο φαρμακείο του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, χωρίς όμως να θυμάται περισσότερες λεπτομέρειες.

– Έχει αναρτηθεί μια απόδειξη από τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο στο διαδίκτυο, όπου εμφανίζεται η Γεωργία Μπίκα να έχει αγοράσει από το δικό σας φαρμακείο τον ουροσυλλέκτη που χρησιμοποίησε.

Ναι. Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

– Εσείς σε τι κατάσταση την είδατε όταν ήρθε;

Ούτε τη θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε μια κοπέλα και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

– Ώρα περίπου;

6 το απόγευμα.

– Σας είπε κάτι, φαινόταν ταραγμένη;

Ούτε τη θυμάμαι. Γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά εδώ.

– Εφημερεύατε απ’ ό,τι καταλαβαίνω.

Ναι

– Κάτι περισσότερο που ίσως σας κίνησε την περιέργεια, σας έκανε εντύπωση;

Δεν τη θυμάμαι καθόλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θεσσαλονίκη: Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων η 24χρονη

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τις τοξικολογικές εξετάσεις - «Εάν η ουσία που...»

Share