Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Ο 21χρονος αποκάλυψε τον δολοφόνο»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Ο 21χρονος αποκάλυψε τον δολοφόνο»

Στην κάμερα του MEGA μίλησε ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 21χρονου που εμπλέκεται στην ειδεχθή δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Από την άλλη, ο 20χρονος ο οποίος έφτασε και πάλι στην Ελλάδα δηλώνει μετανιωμένος.

Έτσι, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανέφερε ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια που βρίσκεται αυτό το μαχαίρι με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του παιδιού.

Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου. Καθόταν πίσω, δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο εντολέας μου ανέφερε πως ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη. Πρόκειται για ένα μαχαίρι καράμπιτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει που βρίσκεται. Επίσης ανέφερε ότι μετά αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, το πέταξε σε μια ερημική περιοχή.

Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι. οφείλουμε να το πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη».

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη

«Να δώσω το χέρι στους δράστες και να...» - Συγκλονίζει ο πατέρας του

Δυο παραδοσιακά αντίπαλες ομάδες (Καβάλα και Δόξα Δράμας) “ενώθηκαν” για να τιμήσουν τη μνήμη του δολοφονημένου Άλκη, με τον πατέρα του να συγκλονίζει για μια ακόμα φορά με τις δηλώσεις του.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη βρέθηκε στον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Καβάλα και Δόξα Δράμας και έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα. «Όχι άλλη βία στα γήπεδα» υπογράμμισε ο Άρης Καμπανός.

Σε ερώτηση για το εάν θα αποδεχόταν τη συγγνώμη των δραστών, απάντησε...διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr