Νέα καταγγελία στον αέρα του Πρωινού - Επικεφαλής κλινικής κατηγορείται για τρεις απόπειρες βιασμού

Τρεις συνεργάτιδές του "έσπασαν" την σιωπή τους

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νέα καταγγελία στον αέρα του Πρωινού - Επικεφαλής κλινικής κατηγορείται για τρεις απόπειρες βιασμού

Μετά την ανείπωτη τραγωδία της Πάτρας και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση, μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης 16/2. Πιο συγκεκριμένα, μία γιατρός, μία νοσηλεύτρια και μία φαρμακοποιός καταγγέλλουν τον επικεφαλή της κλινικής στην οποία δούλευαν ότι τις απομόνωσε και αποπειράνθηκε να τις βιάσει.

Στον αέρα της εκπομπής μίλησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η συνήγορος της φαρμακοποιού και αποκάλυψε ότι το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 3 χρόνια, λίγο καιρό αφότου είχε προσληφθεί στην επιχείρηση.

Τρεις καταγγελίες για βιασμούς εις βάρος γνωστού κλινικάρχη

«Ο κλινικάρχης την κάλεσε στο γραφείο του για μια παραγγελία φαρμάκων. Κλείδωσε την πόρτα, ο άνδρας γδύθηκε, άρχισε να την θωπεύει και αποπειράθηκε να την βιάσει», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Πολυζωγοπούλου και πρόσθεσε:

«Η γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει σθεναρά, τον χτυπούσε και φώναζε και φοβούμενος εκείνος ότι θα γίνει αντιληπτή από άλλους σταμάτησε την προσπάθεια του. Δέχθηκε απειλές και εκφοβισμό, παραιτήθηκε και όταν έμαθε για την πρώτη μήνυση αποφάσισε να μιλήσει και η ίδια».

Ένας 65χρονος αποπειράθηκε να βιάσει φίλη της μητέρας του στην Κάρυστο

Νέα υπόθεση βιασμού βγήκε στο φως της δημοσιότητας καθώς ένας 65χρονος αποπειράθηκε να να βιάσει φίλη της μητέρας του, ηλικίας 60 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η η 60χρονη γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας του δράστη για καφέ κι ενώ συζητούσαν, ο 65χρονος ζήτησε από την 60χρονη να ανέβει στο δωμάτιο να της δείξει κάτι, όπως ισχυρίστηκε.

Η 60χρονη ανυποψίαστη ανέβηκε στο δωμάτιο και ο 65χρονος χωρίς να χάσει χρόνο της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει. Μάλιστα, η ίδια κλείστηκε στο μπάνιο καθώς λίγο αργότερα κατάφερε να το σκάσει αφού πήγε στο αστυνομικό τμήμα Καρύστου και κατήγγειλε το συμβάν.