Τραγωδία Πάτρα: Η μητέρα των τριών κοριτσιών δέχεται απειλές

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Η μητέρα των τριών κοριτσιών δέχεται απειλές

Η υπόθεση στην Πάτρα με τα τρία κορίτσια τα οποία βρήκαν τραγικό θάνατο, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ από την άλλη τα ερωτηματικά είναι ακόμη πολλά.

Όσο οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των πρώτων καταθέσεων για την υπόθεση, η αστυνομία με ανακοίνωσή της ζητάει να πέσουν οι τόνοι και να δοθεί χρόνος μέχρι να τελειώσει η έρευνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο ης οικογένειας, η μητέρα των παιδιών, φαίνεται να έχει στοχοποιηθεί από κάποιους και να δέχεται το τελευταίο διάστημα απειλές.

θέματα όμως με το ζευγάρι, και συγκεκριμένα με τη μητέρα των τριών κοριτσιών δεν σταματούν εκεί.
Νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν πως η 33χρονη ήταν μέλος σε ομάδα με μανούλες στο Facebook, όπου έγραφε για τα προβλήματα υγείας των παιδιών και έψαχνε από άλλες μητέρες συμβουλές.

Οι απειλές που δέχονται οι γονείς των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Άτομο από το περιβάλλον της μητέρας "έσπασε" την σιωπή του

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην Πάτρα με τα τρία αδέρφια που βρήκαν άδοξο τέλος το ένα μετά το άλλο καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα αφού τα ερωτήματα ολοένα και πληθαίνουν και να αναζητούνται απαντήσεις.

Μάλιστα, άτομο από το περιβάλλον της μητέρας μίλησε στο T-live επισημαίνοντας πως «Η Τζωρτζίνα ήταν υγιέστατη. Οι γιατροί αρχικώς είχαν πει ότι είναι ψυχολογικό. Όταν της έβγαζαν εισιτήριο, έκανε εμετό. Μας είπαν ότι αρχίζει γαστρεντερίτιδα και την κράτησαν για νοσηλεία.

Της έβαλαν ορό και μετά άρχισε να πέφτει το οξυγόνο της. Μας είπαν ότι έχει βρογχοπνευμονία. Είχε οξυγόνο 60 με μάσκα και έπαθε ανακοπή, χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Αφού έπαθε ανακοπή και άργησε να οξυγονωθεί ο εγκέφαλος της, έπαθε την εγκεφαλική παράλυση και έμεινε τετραπληγική. Είχε 97% αναπηρία».