Τραγωδία στην Πάτρα: Εμπλοκή της Αγγελικής Νικολούλη - Nέες εξελίξεις

Δεν μίλησε καθόλου στην εκπομπή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Πάτρα: Εμπλοκή της Αγγελικής Νικολούλη - Nέες εξελίξεις

Λίγος καιρός έχει περάσει μόνο από την αποκάλυψη του αιφνίδιου θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και ακόμη να δωθούν εξηγήσεις για αυτο το τραγικό συμβάν. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη, δίνοντας μεν κάποιες εξηγήσεις, μη φανερώνοντας δε τι τελικά συνέβη στα τρία αγγελούδια που τόσο νωρίς έφυγαν από τη ζωή.

Το θέμα έχει πάρει τεράστια έκταση και είναι κύρια είδηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με αποτέλεσμα τα πράγματα να εκτροχιάζονται, σχετικά με τις υποθέσεις που μπορεί να κάνει ο καθένας αλλά και να τις εκφράζει δημόσια. Η οικογένεια ξέσπασε πριν λίγες μέρες έπειτα από τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που δέχτηκε μετά από μία ανάρτηση της, μιας και καθημερινά βιώνουν άσχημες καταστάσεις.

Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας

Μέσα λοιπόν σε όλη αυτή την κατάσταση, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως το άτομο που ασχολείται με εξιχνιάσεις τέτοιων υποθέσεων, η Αγγελική Νικολούλη, επέλεξε την περασμένη Παρασκευή 11/2 να μην ασχοληθεί καθόλου με την υπόθεση της Πάτρας στο «Φως στο Τούνελ».

Όπως πολλοί τηλεθεατές υποψιάστηκαν, η κίνηση αυτή της δημοσιογράφου μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ίδια έχει εδώ και μέρες ξεκινήσει την έρευνά της, αθόρυβα και μεθοδικά. Σύμφωνα με την πατρινή ιστοσελίδα thebest.gr, η Αγγελική Νικολούλη παρακολουθεί στενά την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, έχοντας μάλιστα προσεγγίσει θεράποντες ιατρούς αλλά και δικηγόρους και συγγενείς των γονιών των τριών κοριτσιών που πέθαναν από αδιευκρίνιστα αίτια μέσα σε τρία χρόνια.

Τόσο η Αγγελική όσο και οι στενοί της συνεργάτες κρατούν σιγήν ιχθύος για τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει, ενώ και το ίδιο το κανάλι της Συγγρού αποφεύγει να χρησιμοποιήσει στοιχεία που συλλέχθηκαν από την ομάδα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Αναπάντεχη τροπή στην υπόθεση - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Καθώς, λοιπόν, οι εξελίξεις τρέχουν, ο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε σε μια σχετική ανακοίνωση σχετικά με την έρευνα και τα όσα ακούγονται θέλοντας να λήξει την παραφιλολογία και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», ανακοίνωσαν οι Αρχές.