Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονίζει Έλληνας από το Κίεβο - «Είμαστε εγκλωβισμένοι, δεν προλάβαμε να φύγουμε»

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονίζει Έλληνας από το Κίεβο - «Είμαστε εγκλωβισμένοι, δεν προλάβαμε να φύγουμε»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η Ρωσική εισβολή. Χιλιάδες είναι οι πολίτες αυτή την ώρα οι οποίοι προσπαθούν να εγκαταλείψουν το Κίεβο προκειμένου να σωθούν.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Γιώργος Χανιώτης ο οποίος ζει στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, και είναι Έλληνας μίλησε για τις τραγικές ώρες που βιώνει. Να τονίσουμε πως έχουν κάνει έκκληση στους πολίτες να καταταγούν. Ενώ από την άλλη η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου "τσακίζει" κόκαλα.

Οι δηλώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Μένουμε σε ένα ξενοδοχείο έξω από το Κίεβο γύρω στα 15 με 18 χιλιόμετρα. Είχα έρθει με τη σύζυγό μου στην Ουκρανία για να διευθετήσουμε κάποιες εκκρεμότητες. Η σύζυγός μου ζει τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδα. Δεν προλάβαμε να γυρίσουμε. Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και δε μπορούμε να φύγουμε.

Το Υπουργείο και η Πρεσβεία μας πήραν τηλέφωνο, ωστόσο πέφτει η γραμμή και θα μας ξανακαλέσουν σε λίγο. Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και εμείς δεν το περιμέναμε.

Πριν από λίγο στο ξενοδοχείο η σύζυγός μου συνάντησε έναν Έλληνα. Επίσης, η σύζυγός μου ξέρει ουκρανικά και προσπαθεί να βοηθήσει. Για ευνόητους λόγους δεν βγαίνουμε έξω. Το πρωί ακούσαμε κάποιους κρότους, αλλά και σειρήνες. Δεν ήταν σειρήνες πολέμου αλλά της αστυνομίας»

«Οι πολίτες της Ουκρανίας φεύγουν από τις πόλεις και πάνε σε άλλες περιοχές. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέχρι χθες που ήμουν κι εγώ σε άλλη πόλη, όλα ήταν ήρεμα. Ο κόσμος ψώνιζε, σαν να μην συμβαίνει τίποτα… Σαν να λέμε ότι πιάστηκε ο κόσμος στον ύπνο»

Τραγωδία "χτύπησε" το σπίτι της Κάτιας Ταραμπάνκο - Αποχωρεί από το Survivor 5 εσπευσμένα;

Παγκόσμιος συναγερμός από την κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει μέχρι και το Survivor που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο! Τώρα θα μας πείτε τι σχέση μπορεί να το ένα με το άλλο και θα έχετε και δίκιο! Ωστόσο επηρεάζει το μέλλον μιας συγκεκριμένης παίκτριας του παιχνιδιού.

Και ο λόγος φυσικά για την Κάτια Ταραμπάνκο. Είναι γνωστό πως η παίκτρια κατάγεται από την Ουκρανία, όπου αυτή την στιγμή βιώνει την ρωσική εισβολή. Ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν πως η καταγωγή της Κάτιας είναι από την Μαριούπολη, ακριβώς δηλαδή στην περιοχή που χτυπούν οι Ρώσοι!

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ενημερώσει την Κάτια Ταραμπάνκο για την τραγική εξέλιξη και βρίσκεται στο χέρι της το τι θα κάνει! Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Ατζούν ήρθε σε επικοινωνία με την παίκτρια των Διασήμων και της αποκάλυψε πως η πόλη της δέχεται επίθεση από τους Ρώσους, με συγγενείς της Κάτιας να βρίσκονται στην περιοχή! Όχι μητέρα και αδελφός, αλλά ξαδέλφοι, θείοι και αρκετοί άλλοι.

Χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός της τόνισε πως δεν δεσμεύεται με καμία ρήτρα για αποχωρήσει για έναν τέτοιο λόγο και είναι στο χέρι της αν θέλει να φύγει! Η Κάτια από την πλευρά της ζήτησε να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr