"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου - Τι συνέβη;

«Ξημέρωσε μαύρη μέρα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία μέχρι στιγμής είναι άκρως δραματικές καθώς μετά από την απόφαση του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν να εισβάλει στα ανατολικά, με αποτέλεσμα η ροή των προγραμμάτων των καναλιών να αλλάξει προκειμένου να υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση για το τι συμβαίνει.

Έτσι λοιπόν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σήμερα το πρωί 24/02 δεν βγήκε στον αέρα . Πιο συγκεκριμένα, την ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα εξελίσσονται με δραματικό τρόπο, γι’ αυτό ο ALPHA αποφάσισε να αλλάξει την ροή του. Δεν θα βγει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θα έχουμε έκτακτη εκπομπή».

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ξημέρωσε μια μαύρη μέρα για την ανθρωπότητα….».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Ανάρτηση Κατερίνας Καινούργιου

Τους 8 φτάνουν οι πρώτοι νεκροί μετά την εισβολή της Ρωσίας - Ραγδαίες εξελίξεις

Μετά την ανακοίνωση της επίθεσης Ρωσίας στην Ουκρανία, η είδηση με τους πρώτους νεκρούς δεν άργησε να έρθει. Η επίθεση ξεκίνησε μετά τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης από την ρωσική κυβέρνηση, με χτυπήματα σε διαφορετικές περιοχές της Ουκρανίας.

Η εισβολή την οποία ανακοίνωσε επίσημα ο Πούτιν δεν έγινε μόνο από την ανατολική Ουκρανία, από Ντόνετσκ και Ντονμπάς αλλά και από την Κριμαία - Λευκορωσία. Τα αποτελέσματα των πρώτων εκρήξεων φάνηκαν στο Κίεβο, την Οδησσό, τη Μαριούπολη, οπού εκεί έχουμε και τα πρώτους νεκρούς.

Σύμφωνα με την πρώτη αποτίμηση των τελευταίων ωρών, η Ουκρανία θρηνεί τους πρώτους 8 ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους και άλλους 9 τραυματισμένους από τα Ρώσικα στρατεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η Ουκρανία από τη μεριά της, σε προσπάθεια άμυνας κατέρριψε πέντε ρωσικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο με την Ρωσία να αρνείται το γεγονός.

Πόλεμος Ουκρανία