Γλυκά Νερά: Ορίστηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Πότε θα πραγματοποιηθεί;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ορίστηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό, η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος σκότωσε την σύζυγό του τον Μάιο του 2021, Κάρολαιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά έχει προσδιοριστεί να γίνει στις 8 Απριλίου.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το παραπεμπτικό βούλευμα που έχει εκδοθεί για την υπόθεση ο 33χρονος πιλότος θα δικαστεί για δύο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα. Να τονίσουμε επίσης πως η συγκεκριμένη δολοφονία έγινε ντοκιμαντέρ

Οι τελευταίες πληροφορίες για τα Γλυκά Νερά

Τα κακουργήματα είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου. Τα πλημμελήματα είναι ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση. Να σημειωθεί ότι ο 33χρονος κατηγορούμενος βρίσκεται προφυλακισμένος για την αποτρόπαια δολοφονία της νεαρής συζύγου και μητέρας του παιδιού του από 22 Ιούνιου του 2021.

Για ποιο λόγο αρνήθηκε η μητέρα της Καρολάιν να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ;

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση πως το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έγινε ντοκιμαντέρ κάτι που έχει προκαλέσει αίσθηση. Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», γνωστοποιήθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το το ντοκιμαντέρ αλλά και τις αντιδράσεις των κατοίκων της Αλοννήσου.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως είχε γίνει πρόταση στον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να μιλήσει για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε μέσα από τις φυλακές, βέβαια εκείνος αρνήθηκε. Από την άλλη, ακόμη και η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην μιλήσει τελικά.