Η δολοφονία της Κάρολαιν έγινε ντοκιμαντέρ στη Βρετανία - Δείτε το για πρώτη φορά

Αποκλειστικά πλάνα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η δολοφονία της Κάρολαιν έγινε ντοκιμαντέρ στη Βρετανία - Δείτε το για πρώτη φορά

Κάτι λιγότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης, Κάρολαϊν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί όχι μόνο την ελληνική κοινότητα, αφού πρόσφατα έγινε γνωστή η αύξηση της ποινής του πιλότου για το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά και το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, στη Βρετανία της Αγγλίας, που αποτελεί την γενέτειρα της αδικοχαμένης μανούλας, το βρετανικό Channel 5, αποφάσισε να καταγράψει το χρονικό της της υπόθεσης και να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ - αφιέρωμα σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

Το ντοκιμαντέρ της δολοφονίας της Κάρολαϊν που προβλήθηκε στην Βρετανία

«Η ιστορία της δολοφονίας της Κάρολαϊν Κράουτς και τι ακριβώς συνέβη», είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το βρετανικό δίκτυο, το οποίο σε ένα 90λεπτο βίντεο κατάφερε να επικεντρωθεί στην υπόθεση, να φτάσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας από τον σύζυγό της, μέσα από το ημερολόγιο της 20χρονης αλλά και τα όσα είχαν προηγηθεί της ημέρας που άφησε την τελευταία της πνοή.

Στην εκπομπή σκιαγραφήθηκε και το προφίλ του Μπάμπη και καταγράφηκε βήμα - βήμα η σχέση του με την Κάρολαϊν από τη γνωριμία τους ως τον γάμο τους στην Πορτογαλία το 2019 και από εκεί στη γέννηση της κόρης τους ένα χρόνο πριν έρθει αυτό το τραγικό φινάλε.

Η αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόοπουλου μέσα από τη φυλακή

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ετοιμάζεται να μπει στην τελική του ευθεία, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κρίνεται εντός των επόμενων μηνών για τον φόνο της Καρολάιν και του σκυλιού τους μπροστά στη μικρή Λυδία, στο φονικό που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Τα νέα έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό ακόμη και οκτώ μήνες μετά την τέλεση του εγκλήματος, και διαρκώς «βαραίνουν» τον 33χρονο πιλότο. Μια τελευταία είδηση, όμως, φαίνεται πως τον εξόργισε, αφού η πλευρά του κάνει επί της ουσίας λόγο για ψεύδη.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τη μήνυση φιλοζωικής εταιρείας εναντίον του για τον φόνο του σκυλιού, που βρέθηκε κρεμασμένο στο μπαλκόνι. Το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών αναφερόταν σε αυτή την κίνηση, η οποία αναμένεται να αφήσει για ακόμη περισσότερα χρόνια στην φυλακή το συζυγοκτόνο, αλλά η αλήθεια μάλλον είναι διαφορετική... διαβάστε τη συνέχεια για τα Γλυκά Νερά στο Athensmagazine.gr