Τραγωδία Πάτρα: Εξαγριωμένοι οι γονείς - Έκαναν την πρώτη τους μήνυση

Αντιδρούν σε όσα ακούστηκαν για την οικογένειά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία Πάτρα: Εξαγριωμένοι οι γονείς - Έκαναν την πρώτη τους μήνυση

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών. Η εν λόγω υπόθεση νερευνάται πλέον από το τμήμα ανθρωποκτονιών στην Αττική, ωστόσο έχουν δημιουργηθεί αρκετές εικασίες, θέτοντας στο στόχαστρο τους γονείς.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αστυνομικός διευθυντής της Πάτρας, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε στην εκπομπή «Live news» και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών ήταν της μητέρας.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης 23/2 οι γονεός έδωσαν εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, Γιάννη Κόττα να κάνει μήνυση στον υποστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Χρήστο Ρουγκάλα.

Τραγικες στιγμές για την μητέρα των παιδών από την Πάτρα - "Αν ήμουν μόνη μου θα έπεφτα από..."

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των γονιών των κοριτσιών από την Πάτρα καθώς όπως σταθούν και όπου βρεθούν είναι δαχτυλοδεικτούμενοι και ακούνε από παντού εικασίες και ανακρίβειες για τον τρόπο που έφυγαν από τη ζωή τα παιδιά τους. Μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης και στην πορεία διαψεύστηκε από την ένωση ιατροδικαστών, η μητέρα των τριών παιδιών φαίνεται ότι είναι σε απόγνωση.

Την ώρα που βγήκε στον αέρα η χθεσινή ανάρτηση για την εισπνοή τοξικού αερίου, η μητέρα των παιδιών βρισκόταν εκτός του σπιτιού του ζευγαριού, ενώ έξω από το σπίτι είχαν στηθεί κάμερες προκειμένου να καταγράψουν την αντίδρασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κατά την επιστροφή της στο σπίτι, η μητέρα βρήκε έξω από την πόρτα δημοσιογράφους να την περιμένουν.

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ήταν εμφανώς αναστατωμένη και όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε ρωτώντας τη για την αντίδρασή της για όλα αυτά που γράφτηκαν είπε: «Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω» δείχνοντας την ταράτσα.